2777
2789
عنوان

عمل چشم صعیف؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
من کرجم بیمارستان نوردیدگان عمل کردم  تعریف بیمارستان های نور تهران و کرج رو هم شنیدم من که ب ...

اره نمره چشمم ۲ ونیم هستن واقعا اذیت میشم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

اره نمره چشمم ۲ ونیم هستن واقعا اذیت میشم

۲ونیم هم نسبتا زیاده من تا نمره ۱ونیم اصلا عینک نمیزدم ولی بعدش دیگه نمیشه زندگی طبیعی رو ادامه داد بدون عینک و لنز !

پیش متخصص یا فوق تخصص خوب و مجرب برید و مشورت بگیرید ان شاالله که خیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ونیم هم نسبتا زیاده من تا نمره ۱ونیم اصلا عینک نمیزدم ولی بعدش دیگه نمیشه زندگی طبیعی رو ادامه داد ...

منم عینک نزدم چشمام اینطوری شد ممنون

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

آره دقیقا 👌 و اینکه عمل لازک چون عمق قرنیه رو نمیتراشن اگر دوباره ضعیف بشه امکان عمل مجدد هم هست&n ...

ببین اگر قرار باشه ض/امت قرنیه اجازه عمل مجدد رو بده همون موقع عمل اول تراشیده میشد، به ندرت پیش میاد چشمی قابلیت این رو داشته باشه که مجدد عمل بشه، مگر اینکه ض/امت باقیمانده قرنیه خوب باشه و عمل در سن کم انجام شده باشه که نمره ای که ایجاد شده نمره قبلی نباشه که باقیمونده، بعدا عمل دوباره ایجاد شده باشه