2777
2789
عنوان

خانوما

1006 بازدید | 25 پست

ما تازه ازدواج کردیم دیروز شوهرم منو فرستاد خونه مادرم و شب اومد دنبالم که برگردم خونه وقتی برگشتم همه جا رو پر از شمع کرده بود یه دسته گل هم خریده بود شام هم درست کرده بود خیلی ذوق کردم بعد از شام گفت دوست دارم رابطه اولمون امشب باشه ولی من بازم شونه خالی کردم و بهش اجازه ندادم حس کردم خیلی ناراحت شد از دیشب حرف نمیزنه امروز صبح هم قبل از اینکه من بیدار شم صبحونه خورده بود بعدش هم رفت بیرون بدون اینکه به من بگه 😭 به نظرتون چی کار کنم اصلا درکم نمیکنه ما همش ده روزه ازدواج کردیم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
10 روز رابطه نداشتی 

اوهوم خیلی میترسم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جا شوهرت بود با همون شمع ها داغت میزاشتم

اخه این چه کاریه

خودت با ذوق یه کاری انجام بدی شوهرت بیاد بگه نه 

نمیخوره تو ذوقت آیا؟؟؟

ملت قبل ازدواج رابطه دارن کجای دنیایی عذر خواهی کن امشب اوضاع بزار 

چرا اجازه نمیدی 

خیلی خیلی میترسم 

من جا شوهرت بود با همون شمع ها داغت میزاشتم اخه این چه کاریه خودت با ذوق یه کاری انجام بدی شوهرت ب ...

آخه خیلی میترسم با یکی از دوستام راجع بهش صحبت کردم اونم خیلی منو ترسوند 

ترست بابت چیه

میترسم دردش غیر قابل تحمل باشه 

آخه خیلی میترسم با یکی از دوستام راجع بهش صحبت کردم اونم خیلی منو ترسوند 

بیخیال شو اصلا ترس نداره همون شب  موقعیت عالی بود باید انجام می دادی اینجوری استرسش کمتره خودتو ریلکس کن خوب ک تحریک بشی هیچ دردی نداره سعی کن لذت ببری 

ترس نداره دختر اگه میتونی ی دکتر زنان برو 

برم چی بگم آخه ما هنوز سعی هم نکردیم حتی