2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان ربات نیست که همیشه رفتار مناسب داشته باشه بعضا ممکنه تو اوج عصبانیت آدم یه چیزی بگه که قصد بد ...

والا داری میگی زندگی مشترک پس درک مشترک هم باید باشه

شوهر درک کنه  حرف دهنشو بفهمه قبل حرف زدن فک کنه

چرا همیشه از زنای بدبخت توقع داریم ک درک کنن و کوتاه بیان چرا هیچکس ب مردا نمیگه اصن گیریم زنا هممممع گوشت ومرغ تنها خورده درکش کن و گیر نده بهش

مشکلش اینه میگه من قبل عید 4تا مرغ خریدم چرا تموم شده؟ خب سه چار بار مهمون اومد، بقیش هم خودمون خورد ...

4تا قبل عید توقع داره مونده باشه؟ 

نمیخوام پز بدم ها  اما از عید ببعد شاید20تا مرغ خریده باشیم مهمدنم نداشتیم 4نفریم گهگدار ابجبم یا شوهرش اومده فقط خونمون

غذامونم والا ناهار سنگین بخوریم شام نون پنیر سبزیه یا شام سنگیت فردا ناهار ی چیز سبک

منظورم اینه هر دووعده گوشت نیست ک بگیم زود تموم میشه

اونوخ شوهرت چجور توقع داره 4تاگوشت بمونه اینهمه مدت😐😐😐

شغلش چیه حقوقش چقده

من ک جلوش اصن بروی خودم نیاوردم اما من و بچه تو شهر غریب، خیلی سخته، بخدا کلید کولر خونمون چند وقته ...

نمیدونم چی بگم حالا بذار یکم آروم بشه بر میگرده میگه بیا بریم خرید حالا عصبانی بوده چه چیزی گفته

4تا قبل عید توقع داره مونده باشه؟  نمیخوام پز بدم ها  اما از عید ببعد شاید20تا مرغ خریده ...

میگه 10 کیلو(4تا مرغ) تو سه ماه خوردی، خب دوتاش فقط مهمون داشتیم خورده شده 

دخترم دنیامه..  
والا داری میگی زندگی مشترک پس درک مشترک هم باید باشه شوهر درک کنه  حرف دهنشو بفهمه قبل حرف زدن ...

چرا بحث رو سریع میبرید سمت جنسیت ؟؟

اینجا مشکل این خانوم با همسرش بود و من اینطور گفتم اگه آقایی همچین تاپیک میزد هم قطعا دعوتش میکردم به آرامش و درک و صبوری 

شما احتمالا درکی از ازدواج ندارید و نمیدونید بعضا باید کوتاه اومد چه مرد و چه زن و نمیشه با منم منم کردن راه به جایی برد

با جنگ راه انداختن و آتیش انداختن تو زندگی بقیه چیزی نصیب آدم نمیشه من همیشه سعی میکنم طرفین رو طوری راهنمایی کنم که زندگیشون بهبود پیدا کنه وگرنه ای وایییی چرا شوهرت اینطوری گفتتت ،  وای برو خونه بابات ، طلاق بگیر گفتن رو همه بلدن و راحتترین راهه

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش
چکار کنم ک این نشه عادتش؟ اصن الان ک قهر کرده چکار کنم؟ 

اول ک چجور روش شده بگه چیکار کردی.خب درست کردی خودش خورده دیگه.حالا بعضی موقه ها مردا از سر کار میان خستن ی چی میگن.حالا بهش پیام بده بگو امروز میای؟منتظر خریداتم

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا