2777
2789
عنوان

سرتون از زندگی دیگران بکشید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 61 پست
این چیزا لازمه زندگیه ک خود طرف بفهمه ن دیگران ب گوشش برسونن 

معذرت میخوام میخوام اما اگر چنین کسی نزدیک شما باشه و بفهمید و ببینید داره بقیه رو هم داره از راه بدر می کنه بازم همین حرف رو میزدید؟

یکی از فامیلای دور ما زنه کدبانو زرنگ به خدا همه چی تمام همه ازش حساب میبرن تو فامیل باور کن شوهرش۷س ...

میدونی چرا چون من هم اینجور زنایی برخورد داشتم واقعا فقط میخوان ب زندگی برسن آشپز خوب باشن مادر خوب باشن عروس خوب باشن ولی واقعا یه همسر خوب نیستن 

لایک نکنید لطفا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل ازدواجم یکی از خانمهای همکار همسرم باهام تماس گرفت. بعد از حال و احوال گفت شوهرت خونست گفتم نه سرکار. سوال کرد مطمینی گفتم بله چطور مگه گفت همینجوری سوال کردم.بعد از بارداریم گند خیانتش دراومد و فهمیدم اون خانم از خیانت شوهرم خبر داشته. آخرش جدا شدم و یه بچه آواره این زندگی شد. در حالی که اگر اون خانم همون موقع بهم گفته بود حداقل پای یه بچه بی گناه به‌این دنیای کثیف باز نمیشد

در رابطه با تاپیک بعضیا نظرشون اینه که اگر کسی خیانت کرد بزاریم خود اون رو یا مرد بفهمه و ما نگیم ( خودم به شخصه در این مورد فکر نکردم چی کار میکنم ) اما یه سوال پیش اومد برام اونوقت خودمون از دیگران چه انتظاری دارید ؟ اگر اونا شوهر ما رو ببینن انتظار داریم بگن یا بیخیال رد بشن ؟؟ 

بالاخره یه چیزی میشه... 
من اوایل ازدواجم یکی از خانمهای همکار همسرم باهام تماس گرفت. بعد از حال و احوال گفت شوهرت خونست گفتم ...

دقیقا میخواستم ببینم موضوع از اون زاویه کمک تلقی میشه یا فضولی !

بالاخره یه چیزی میشه... 
معذرت میخوام میخوام اما اگر چنین کسی نزدیک شما باشه و بفهمید و ببینید داره بقیه رو هم داره از راه بد ...

اره بازم همین حرف میزنم شوهر خودمم باشه از تغییر رفتارش میفهمم الا خنگ باشم ک نفهمم الان زن و مرد زرنگ شدن نیاز نیس کسی بشون آمار بده 

لایک نکنید لطفا 
میدونی چرا چون من هم اینجور زنایی برخورد داشتم واقعا فقط میخوان ب زندگی برسن آشپز خوب باشن مادر خوب ...

نه اتفاقا گفتم که تو فامیلش همه از نظراش حساب میبرن از نظر اجتماعی زن فهمیده ای هم هست حالا دیگه نمیدونم چطور متوجه نشده.اللهو اعلم

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
اره بازم همین حرف میزنم شوهر خودمم باشه از تغییر رفتارش میفهمم الا خنگ باشم ک نفهمم الان زن و مرد زر ...

متاسفم برات که فکر میکنی فقط به زنهای خنگ خیانت میشه. امیدوارم هیچوقت تجربه نکنی

من اوایل ازدواجم یکی از خانمهای همکار همسرم باهام تماس گرفت. بعد از حال و احوال گفت شوهرت خونست گفتم ...

آخی عزیرم ناراحت شدم.  

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
میدونی چرا چون من هم اینجور زنایی برخورد داشتم واقعا فقط میخوان ب زندگی برسن آشپز خوب باشن مادر خوب ...

نمی شه واقعا قضاوت درست کرد و گفت که همسر خوبی نبودن مگر کم هستن مردایی که زن و زندگی و بچه دارند اما تعهد و پایبندی به اون زندگی ندارن. ما توی فامیلا چنین موردی داشتیم.

من واقعا دوست ندارم کسی همچین چیزی رو بهم بگه کلا دوست ندارم کسی خودش رو قاطی زندگیم کنه(حالا هر جو ...

بله 

اما فضای آپارتمان یه فضای عمومی ست

و من و دوستانم که اینجوری ایم

دوست نداریم فضای آپارتمان، سمی بشه ،

احتمالا به خانوم نمی گیم

اما به آقا تذکر داده میشه

بساط ش رو جای دیگری ببره،

برای حفظ اخلاقیات ؛ قانون لازمه

چون لزوما همیشه یه سری افراد بی اخلاقی رو ترجیح میدند،

و با قضاوت نکن 

دامنه رفتارشان رو گسترش میدند،

من خودم به شخصه