2777
2789
عنوان

سرتون از زندگی دیگران بکشید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 61 پست
منم میگم خوب نیس عامل بهم خوردن زندگی بقیه بشیم مامانم همیشه میگه اگه دیدی شوهر دوستت دست یه دختر دی ...

افرین

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اگه کسی اتفاقی بفهمه باید اطلاع بده

این فرق داره با کسی که ۲۴ ساعت سرش تو زندگیه بقیه س 

در هرصورت اگه کسی اتفاقی متوجه شد و به یقین رسید بهترا که اطلاع بده

دوستم اعضای این سایت اکثرا (نه همه)خاله خانم هایی هستن که دم در میشنن سبزی پاک میکنن انتظارت بیشتر ...

مل خودمون هم ذات پنداری می کنیم

و کاری رو که خودمون ترجیح میدیم برای ما انجام میشد ، انجام بشه 

حالا شما خدای نکرده برای عزیزان  یا خودت ، می خوای ندونی

حرف دیگری ست

زنش حق داره بدونه. یک بار خیانت شاید قابل بخشش باشه ولی کسی که هر شب خیانت میکنه حق زنش نیست که به پ ...

خیانتش یه طرف, بابا اون ادم هزارتا مریضی مقاربتی ممکنه بگیره و به زنه از همه جا بیخبرشم انتقال بده!!! مگه ایدز و زیگیل تناسلی و.. کم چیزیه؟؟؟؟؟؟ 

اینا همونان ک یه زنو ببینن کتک میخوره میگن بماچه بزا سرشم ببرن شوهرشه باباشه داداششه اختیارشو داره!!!! 

معنی حریم شخصی و دخالت نکردن تو حریم شخصیو نمیفهمن فک میکنن هیج کجا نباید اعتراض کرد نباید مانع شد نباید اطلاع داد!!! حریم شخصی تا جاییه ک به دیگری ضرر نرسونیم!!! وقتی بحث ضرر رسوندن بشه دیگه حریم شخصی نیست و یه انسان باشعور و باوجدان باید وظیفه ی انسانیشو انجام بده! 

متاسفانه مردم ما مردمِ افراطو تفریطن! هیچوقت حد تعادل ندارن!!! فرهنگ درست رو نمیخوان یاد بگیرن! 

نه این طوری ها هم نیست. میشناسم کسی رو که خیلی زن کدبانویی بود و خیلی رو تربیت بچه هاش کار میکرد و ه ...

یکی از فامیلای دور ما زنه کدبانو زرنگ به خدا همه چی تمام همه ازش حساب میبرن تو فامیل باور کن شوهرش۷سال بوده زن دوم گرفته زنه نفهمیده یعنی بعد ۷سال زنه متوجه شده شوهرش زن دوم داره.اونم همچین زنی.به خدا تو فامیل همه شاخ در آورده بودن.

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
مل خودمون هم ذات پنداری می کنیم و کاری رو که خودمون ترجیح میدیم برای ما انجام میشد ، انجام بشه  ...

من واقعا دوست ندارم کسی همچین چیزی رو بهم بگه

کلا دوست ندارم کسی خودش رو قاطی زندگیم کنه(حالا هر جوری)

اگر زن عاقلی باشم با تغییرات رفتاری همسرم متوجه میشم...اگرم نباشم تا اخر عمر با حماقت و خوشحالی زندگی میکنم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خیانتش یه طرف, بابا اون ادم هزارتا مریضی مقاربتی ممکنه بگیره و به زنه از همه جا بیخبرشم انتقال بده!! ...

واقعا درسته باید گفت ولی نه که پیاز داقش رو زیاد کنی  یا سر درست کنی یه جور آروم فقط طرف مطلع بشه  البته بعد اینکه خودت مطمئن شدی 

نه این طوری ها هم نیست. میشناسم کسی رو که خیلی زن کدبانویی بود و خیلی رو تربیت بچه هاش کار میکرد و ه ...

زن کدبانو بوده ولی از اینا بوده ک فقط مشغول تربیت بچه ها بوده و تمیز کردن خونه اونجور ک باید برای شوهرش نبوده اینجور ک برداشت میشه

لایک نکنید لطفا 

وقتی از عواقب این حرف اطلاعی ندارین حقم ندلرین نظر بدین و بگید حق داره بدونه 

خودش میدونه خیالتون راحت ولی دلش نمیخواد زندگیش خراب شه هرکسی اینجا زرنگه کلاه خودشو صفت بچشبه باد نبره توی زندگی مردم دخالت نکنید ابروی کسی رو نبرید خدا تلافی میکنه

خیانتش یه طرف, بابا اون ادم هزارتا مریضی مقاربتی ممکنه بگیره و به زنه از همه جا بیخبرشم انتقال بده!! ...

دقیقا. خود من اگر خدایی نکرده همسرم خیانت کنه و چند سال بعد بفهمم که بقیه میدونستن حلالشون نمیکنم. چون چند سال زندگی من بخاطر اینکه به من نگفتن پای عوضی ریخته شده که مرتب خیانت میکرده

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
ببینید یک چنین چیزی جنبه عمومی میتونه پیدا کنه شما میتونی تضمین بدی  اون اون اقا که داره اونکار ...

این چیزا لازمه زندگیه ک خود طرف بفهمه ن دیگران ب گوشش برسونن 

لایک نکنید لطفا 

شاید به موضوع ربطی نداشته باشه ولی دیدم تو نظرات بحث درباره خیانت شده. ببینید زن و مرد نداره هر دو جنس میتونن خاین باشن و خیانت کنن. نمیشه بگیم زنا جلو خودتون رو اگر بگیرید و خیانت نکنید مردا هم هوایی نمیشن و یا مرد اگر اهل خیانت نباشه و سفت باشه به زنش خیانت نمیکنه. مسأله جنسیت ربطی نداره هر دو جنس ممکنه خیانت کنن. مهم اینه عمل خیانت رو محکوم کنیم و هر جا چه زن چه مرد قصد خیانت داره کارش رو تایید نکنیم و اگر این افراد قصد برقراری ارتباط داشتن به هیچ هیچ هیچ وجه دلایلشون رو هر چقدر هم منطقی برای ایجاد رابطه با خودمون و خیانت به فرد دیگه ای نپذیریم 

بالاخره یه چیزی میشه...