2777
2789
عنوان

سرتون از زندگی دیگران بکشید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 61 پست
بازم میگفتم دخالت نکن زنه مواظب شوهرش باشه ک دیگران نخوان مواظب باشن 

تو موردای دیگه موافقم سرمون تو کارخودمون باشه ولی تو این مورد نه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
زنش حق داره بدونه. یک بار خیانت شاید قابل بخشش باشه ولی کسی که هر شب خیانت میکنه حق زنش نیست که به پ ...

همسر اون مرد اگر زرنگ باشه میفهمه

الانم زن ها اکثرا زرنگ شدن...فضای منجازی چشم و گوش ها رو باز کرده

نیازی نیست بقیه دخالت در زندگی خصوصی دیگران کنن

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم میگفتم دخالت نکن زنه مواظب شوهرش باشه ک دیگران نخوان مواظب باشن 

خیانت ربطی به مواظبت نداره

دیگرانی هم استخدام نشدن برای مواظبت از شوهر ایشون

ولی اون زنم حق داره بدونه تو خونش چه خبره

اگر دزد بود نمیگفتید؟

همسر اون مرد اگر زرنگ باشه میفهمه الانم زن ها اکثرا زرنگ شدن...فضای منجازی چشم و گوش ها رو باز کرده ...

نه این طوری ها هم نیست. میشناسم کسی رو که خیلی زن کدبانویی بود و خیلی رو تربیت بچه هاش کار میکرد و هنه میگفتن زندیگشون عالیه بعد  فهمیدن شوهرش دوساله زن صیغه کرده

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
دوستم اعضای این سایت اکثرا (نه همه)خاله خانم هایی هستن که دم در میشنن سبزی پاک میکنن انتظارت بیشتر ...

شما توهین نکن   وقتی خبر نداری   حتما خودت میشینی دم در سبزی پاک میکنی ک اینجایی

حق را میگویم هرچند که به ضررم باشد  👌👌

ببینید یک چنین چیزی جنبه عمومی میتونه پیدا کنه شما میتونی تضمین بدی  اون اون اقا که داره اونکارو میکنه شوهر ایشون یا هرکس دیگه ای رو به چنین کاری تشویق نکنه... درمورد چنین چیزی کسی دیگه رو گول نزنه یا اغفال نکنه. نمیشه ندید گرفت شاید شما بگید فصولی ولی نمیشه بی تفاوت از کنار چنین چیزی گذشت شاید  با گفتن اون خانم بتونه جلو شوهرش رو بگیره و اون رو به راه راست بیاره 

والا نمیفهمم خب به شما چه عجبا 

من جای زنش بودم بااینکه ناراحت میشدم اما میگفتم ۰یخ تورو نبرده ناراحتی و کشیک خونمو میدی ملت چقدر وقیح شدن تو اصلا چیکارداری کشیک خونه ی مردم و میدی خودزنه تنش میخاره واسه شوهرزنه وگرنه دخالت نمیکرد

اینکارا شمشیرردو لبن اگه نگی بعدها فهمید میگه کاش بهم میگفتی اگه بگی یه زندگی بهم ریخته عواقبش ممکنه دامن خود ادمو بگیره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

زنش حق داره بدونه یا نه؟ 😐 این فضولی کردن نیس ، کمک کردن به زنیه که شوهر بیشعورش رو نشناخته هنو ...

من شوهرم بهم خیانت کنه توقع دارم اگه کسی بدونه بهم بگه که حسابشو کف دستش بزارم 😑

زن دوست داشتنِ نصفه و نیمه نمی فهمد...             یک زن را یا باید پرستید یا به حالِ خود رها کرد ...!
شما توهین نکن   وقتی خبر نداری   حتما خودت میشینی دم در سبزی پاک میکنی ک اینجایی

شما چرا بهت برخورد؟

اول اینکه مگه به شما گفتم خاله خانم؟؟؟

دوم اینکه گفتم اکثرا (نه همه)

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

تلنگر از طرف یک فرد میتونه زندگیو عوض کنه..

منم مخالف دخالت کردن و به اصطلاح فضولی و قضاوتم..

ولی تلنگر از طرف یک فرد توی این مورد از نظر من مشکلی نیست...

وقتی دونفر دارن همو میکشن یا دزدی میکنن شما چیکار میکنین؟؟  وقتی تو مدرسه دانش اموز درس نمیخونه معلم تلنگر میزنه یا به مادر و پدرش میگه ‌....اینا نمونه هایی هستش که واقعا نیازه!!

ولی اره قضاوت درباره لباس پوشیدن و دخالت تو زندگی که بچه رو اینمدلی بزرگ کن وغیره  مسخرست!

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊