2821
2789

میتونی سیپروفلوکساسین پونصد یکی شب یکی صب بخوری همراه با هیوسین و البته اب خیلییی زیاد حتما حتما هشت لیوان ب بالا و اینکه بعدش حتما برو ازمایش 

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آویشن دم کن بخور

الان یه خرده پونه و اویشن دم کردم ولی فکر نمیکنم اینا فایده داشته باشه ، از دکتر رفتن و ازمایش دادن هم میترسم تو این وضعیت . تب دارم تقریبا ۳۷.۹ هست تبم و پشت پهلوهام کمی درد میکنم . روزا تب ندارم شبا تب میکنم

میتونی سیپروفلوکساسین پونصد یکی شب یکی صب بخوری همراه با هیوسین و البته اب خیلییی زیاد حتما حتما هشت ...

شما سابقه عفونت کلیه داشتین ؟ این دارو ها رو دکتر تجویز کرده ؟ از دکتر رفتن و ازمایش دادن میترسم تو این وضعیت . تب دارم تقریبا ۳۷.۹ هست تبم و پشت پهلوهام کمی درد میکنم علامت دیگه ای ندارم . روزا تب ندارم شبا تب میکنم. نمیدونم شاید اصلا عفونت کلیه نباشه چون پشت پهلوهام درد خفیفسگی داره میگم شاید کلیه ام عفونت داره 

اره من عفونت داشتم در کل بهتره بگم ک عفونت اداری ک در اخر ب کلیه میرسه و الان میتونی خیلی اب بخوری تا با ادرار کردن کلیه هات بهتر بشه ..البته من خودم بهیارم سیپرو رو میتونی ۲۵۰هم بخوری اما من کلا خودم ۵۰۰میخورم و اب فراوان الان زیر ۱۰لیوان نمیشه 

میتونی سیپروفلوکساسین پونصد یکی شب یکی صب بخوری همراه با هیوسین و البته اب خیلییی زیاد حتما حتما هشت ...

این داروهایی که گفتین چند ورق باید مصرف بشه؟

اره من عفونت داشتم در کل بهتره بگم ک عفونت اداری ک در اخر ب کلیه میرسه و الان میتونی خیلی اب بخوری ت ...

من عفونت زنان دارم همیشه حدود ۶-۷ ساله دکتر هم میرم تا دارو مصرف میکنم خوبم ولی دارو رو که قطع کنم دوباره برمیگرده .‌میتونه به خاطر اون باشه ؟

درد های پهلو و کلیه، شبا یکم تب بی حالی و... البته ب علت اینکه شیفت هام سنگین بود وقت نکرده بودم اب بخورم اینجوری شدم 

من عفونت زنان دارم همیشه حدود ۶-۷ ساله دکتر هم میرم تا دارو مصرف میکنم خوبم ولی دارو رو که قطع کنم د ...

اره احتمالا چون ازمایش ک میگیرن عفونت زنان رو هم نگاه میکنن ب این علت ازمایش کشتو میگیرن...

درد های پهلو و کلیه، شبا یکم تب بی حالی و... البته ب علت اینکه شیفت هام سنگین بود وقت نکرده بودم اب ...

متاسفانه من کلا عادت به خوردن اب ندارم خیلی اذیت میشم وقتی میخورم یه ته استکان اب بخورم انگار یه تانکر اب خوردم. ماهی ۲ لیوان هم نمیخورم تازه اگه بخوام قرص بخورم شاید مصرف کنم . ولی اولین باره اینطوری میشم 

متاسفانه من کلا عادت به خوردن اب ندارم خیلی اذیت میشم وقتی میخورم یه ته استکان اب بخورم انگار یه تان ...

منم عین شما بودم اما درد کلیه خیلی بد بود و کلا الان خیلی اب میخورم اونم اب ورم ن حتی سرد حتما حتما روزی هشت تا ده لیوان ابو میخورم شمام اگه اب بخورین صدرصد بهترمیشین چون اب باعث میشه کلیه هاتون تمیز بشن عفونتش بره و حتی کمتر عفونت بگیرین

منم عین شما بودم اما درد کلیه خیلی بد بود و کلا الان خیلی اب میخورم اونم اب ورم ن حتی سرد حتما حتما ...

اره دیگه میخوام خودم رو عادت بدم بخورم . 

ممنون که جواب دادین انشاءالله همیشه سلامت باشین

2823
2791
2779
2792