2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 66 پست
خيلي سخته؟ 

اعصاب ميخاد يه اعصاب فولادي و البت كمي شانس

چون دختر من رفلاكس داره خيييييييلي گريه ميكنه

دختر أولمخداروشكر آروم و نسبت به قبل خيلي كم حسودي ميكنه

الان راضيم از شرايط

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
هه چه جالب پس مثل هم هستیم،من پسرم چون کوچکتر بود دیر حرف افتاد نزدیک ۳سالگی بعد من داد وحشتناک میزد ...

سرزنش نکن خودتو فایده نداره سعی کن از این به بعد رو خوب بگذرونی هر زمان خواستی عصبی شی صلوات بفرس یا اب بخوری و ....

من سنم زیاد نیس با این حال عصبیم این روزا بیشتر خییییلی

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كار خوبي كردي نفرست بيرون

آخه این دیگ خیلی خونه مونده، اون روز میگم برو داخل مغازه پیش باباش،کنار مغازه ماشین پارک بود اول گفت نه بجه دزد میاد می دزده، گفتم نه مامان من هستم برو....

ی زمان با هرکس می رفت بیرون خوشم نمیومد یعنی در حد شوهر خواهرشوهرم می رفت باهاش دور دور منم برلی ترسوندن از بچه دزد گفتم ک انگار زیادی دیگ ترس مونده تو ذهنش...

اون روز میگم مامان ب خانوم و آقا غریبه اصلا جواب نده اگر بگه کوچولو بیا بستنی بخرم نرو بگو بابام می خره نمیام، اگر خواست ب زور ببره جیغ بزن بگو کمک... بعد گفتم خانوم و آقا فرق نداره جواب نده بهش...میگه من از کیفم ی موش در میارم میزارم زمین خانوم فرار کنه بره خونه ش....

بعد من پیش خودم گفتم خدایا این هنوز نمی دونه بجه دزد چیه یا فهمید منظورم چیه نمی دونم

۳بار تعلیقی ام،از من بترس
سرزنش نکن خودتو فایده نداره سعی کن از این به بعد رو خوب بگذرونی هر زمان خواستی عصبی شی صلوات بفرس یا ...

نه الحمدلله ۲سال اعصابم خیلی بهتره مگر دوران پریودی نزدیک بشه 😑😑

ی مدت زعفران و گلاب می خوردم برای آرامش، صلوات ام من بعد امتحان می کنم.

خداروشکر اون حرص ک داشت الان کمتر شده من نگران قسمت ترسو بودن هستم...

چون اعصابم بهتر شده اون حرص نمی خوره دیگ ولی نمی دونم اون ترسی ک تو جونش هست چکار کنم از بین بره،هر جا بره پشتش هستم تا زنده هستم تا خطای گذشته رو تا حدی براش جبران کنم.

باباشون تم بی حوصله ست وقت نمیزاره براشون

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

سلام به همه..... نظر و تجربه من اینه که فاصله مناسبی باید باشه بارداری پشت سرهم بدن مادر ضعیف میشه بچه ها کوچیکت و مدام یا این گریه میکنه یا اون خودشو کثیف میکنه این مریضه اون مریضه و خلاصه هر روز یه داستان داری و خا ج از اون توی این زمان با امکانات و دنیای مجازی لزومی نداره مدام درگیر بچه داری باشی پس خودت و شوهرت چی چند تا مسافرت رفتین چند تا کوه نوردی چند تا پارک شبانه چند بار بیرون غذا خوردن چند شب با خیال راحت فیلم آغوش  کتاب جدول ورق بازی و....... پدر و مادر شاد از بزرگ شدن بچه ها لذت میبرن حتی اگه ده سال بینشون باشه ولی شما صب تا شب بشور بپز تر و خشک کن و شوهرتم فقط کار وخواب و..... من خودم دو بچه دارم 7 ساله و سه ساله باورکنید بچه دوم خیلی سخته یعنی اصلا قابل مقایسه نیست ولی خب تمام تلاشمو میکنم که زندگیمون گرم باشه ولی خیلی وقتا بیش از اندازه خسته میشم و نمیتونم هیج جا با آرامش برم آخه خیلی شلوغ و وروجک.......... برای همتون بهترین هارو آرزو میکنم