2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 66 پست

من میگم یکی داشته باشی غصه ت قد ی بچه ست دوتا داشته باشی قدر ۲تا بچه... توکل ب خدا کردم اما از جامعه و نا امنی جانی و مالی ک هست از خودم گاها دل گیرم میگم خدانکرده خوشبخت نشن گردن منه ک آوردم بدنیا.

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم یکی داشته باشی غصه ت قد ی بچه ست دوتا داشته باشی قدر ۲تا بچه... توکل ب خدا کردم اما از جامعه ...

منم توکل کردم . میترسم از این که درست تربیت نشن و نتونیم جواب نیازای دیگشون رو بدیم.... 

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

اول بگم معذرت میخوام از استاتر عزیز که اینجامیپرسم آخه فعالن اینجا ....

قرص پروژسترون خوردم بعد قطع کردنش تا الان 6 روز گذشته و پریود نشدم خیلی میترسم حامله باشم آخه الان اصلا شرایطش رو ندارم از لحاظ مالی شوهرم میگه ان شاءالله اول خرید خونه بعد بچه ... خلاصه میگم شاید به خاطر ماه رمضونه که کلا سیستم خواب وخوراکم ریخته بهم ...از طرفیم میترسم بی بی چک بزنم 😢😢😢

٣١ سالمه ،كمك ندارم،حوصله هم دارم

چه خوب ک حوصله داری،من اولی ۵ سال و نیم و خودم الان ۳۴ سال دارم و اصلا حوصله ندارم برای بازی دریت و حسابی باهاشون، دوسشون دارم مریض بشن ک انگار قلبم چاقو زدن،تو تربیت سعی می کنم درست رفتار کنم و درست حرف بزنم فقط نی رسم ب بازی کردن باهاشون نمی دونم چرا ولی حوصله ندارم شاید بخاطر بار داری پشت هم هرچیه نمی دونم، تست کم خونی دادم لب مرز بود ولی پایین ام نبود.

چه خوب ک حوصله داری،من اولی ۵ سال و نیم و خودم الان ۳۴ سال دارم و اصلا حوصله ندارم برای بازی دریت و ...

خوب منم همين و ميگم سن كه بره بالا ادم ديگه حوصله نداره

منم توکل کردم . میترسم از این که درست تربیت نشن و نتونیم جواب نیازای دیگشون رو بدیم.... 

دقیقا.از جامعه من ترس دارم با اینکه پسر هستن یکی میگه بفرست بیرون گرگ شن یکی میگه بیرون همه حور بچه ست نفرست بیرون. باور کن تا بحال نذاشتم بیرون برن

نظر منم همينه بايد مثبت باشي من الان اقدام كنم شايد يه سال ديگه حامله بشم اولي و بعد ٦ ماه باردار شد ...

اگر  از نظر روحی و مالی تامینی بیار وگرنه ک هم ب خودت هم ب بچه اولت و هم ب بچه دومت ظلم میکنی.

خدایا شکرت❤
دقیقا.از جامعه من ترس دارم با اینکه پسر هستن یکی میگه بفرست بیرون گرگ شن یکی میگه بیرون همه حور بچه ...

منم دوتا پسر دارم بزرگی ۵ سالشه ترس دارم زیاد تو کوچه نمیفرستم بره یه لحظه حتی از اونور همش نگرانم خجالتی بار میاد و گوشه گیر

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
خوب منم همين و ميگم سن كه بره بالا ادم ديگه حوصله نداره

خب من ۲۸سال بودم ک زایمان کردم والا از اول بی اعصاب بودم. واقعیت الان ک باهم بازی میکنن و خوبن ک هیج ولی یکیش صداش بره بالا اصلا انگار خون ب مغزم نمیرسه، تو نت خوندم وسواس گونه هست ک ب صدا حساس هستم.باورت میشه ب شوهرم گفتم ببر متخصص اعصاب ک ب صدا حساس نباشم گفت عیب رو خودت نزار و نبرد. هیچ جوره دست خودم نیست

منم دوتا پسر دارم بزرگی ۵ سالشه ترس دارم زیاد تو کوچه نمیفرستم بره یه لحظه حتی از اونور همش نگرانم خ ...

هه چه جالب پس مثل هم هستیم،من پسرم چون کوچکتر بود دیر حرف افتاد نزدیک ۳سالگی بعد من داد وحشتناک میزدم اون گریه می کرد می گفتم ساکت چون اگر باز گریه می کرد میزدم خی۵ای اوضاع بد و وحشتناکی بود ک هیچ وقت خودم رو نمی بخشم بخاطر کم خونی شدید اون زمان انقدر بی اعصاب بودم.و پسرم یک حس ترس همراه با حرصی ک داره منو نگران کرده...باور کن بهش فکر می کنم کم می مونه خودمو بکشم لیاقت من نبود مادر بشم.کاش برگردم ب عقب وای باز یادم اومد😔😔😔😔😔