2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 66 پست
من واسم سوال شده اخه دیگه چرا تا این حد همه یه بچه دوس دارن یا کلا بچه نمیخوان ؟؟؟؟!!!! درست اوضاع ا ...

الان خواهرم بچه اولش ٦ سالشه دومي ١ سال واقعاً سختشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید همه شرایطو سنجیدبنظرم ب مرد نمیشه فشار اورد شاید اونم از لحاظه روحی سا ملی تحت فشار باشه براخودتم سخت میشه حداقل بزار چن ماه دیگه نزدیه دوسالش بشه بعد اقدام کنی یا دوسالو نیمش شه زاینان کنی ک از پوشکم گرفته باشیش

خیلی خوبه  من مشکلات داشتم نتونستم بیارم الان پسرم پنج سالشه نمیتونم بیارم چون سال دیگه پیشه س ...

چ ربطی داره اینجوری بخوای فکر کنی ک کلا باید بی خیال بشی .دختر دایی من ناخواسته باردار شد پسرش کلاس اولی بود خیلی ناراحت بود شانسش خورد ب کرونا پسرش  اصلا مدرسه نرفت 😂😂😂

خدایا شکرت❤
ا يعني يه دونه بهتره صبر كنم بزرگ بشع؟ 

اونو از اونا ک یکی دارن بپرس ولی بازم ب اعصاب خیلی ربط داره اگر با اعصاب و با حوصله هستی فکر بدی نیست.اینم بگم بفکر خودت باش من ک ضعیف تر شدم کلا...

من مثلا پسر اولم ۳سال بود کوچیک می خوابید ابن یهو سر صدا می کرد اون بیدار میشد یاد من تو آشپزخونه بودم می رفت بیدار می کردش، روانم بهم ربخت بگما من غریبم و کمک نداشتم...داشتن کمک هم مهمه..

بعد سن خودت چقدره ببین تا ب ی سن برسن ک بشه کمتر نگران بود براشون خودت چند ساله میشی...

۳تا نکته: اول اعصاب و حوصله داشتن دوم کمک داشتن سوم سن خودت 

۳بار تعلیقی ام،از من بترس
چ ربطی داره اینجوری بخوای فکر کنی ک کلا باید بی خیال بشی .دختر دایی من ناخواسته باردار شد پسرش کلاس ...

نظر منم همينه بايد مثبت باشي من الان اقدام كنم شايد يه سال ديگه حامله بشم اولي و بعد ٦ ماه باردار شدم

خیلی عذاب وجدان دارم مث چی پشیمونم دخترم هرکارمیکردم نمیخوابید هرچی هم بهش میگفتم پاتو نزن بصورتم باز با لگد میزد تو صورتم منم نفهمیدم چیشد یهو نیشکون گرفتم پاشو الهی دستم بشکنه😔😔😔الان خوابیده خیلی پشیمونم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

كار نشد نداره

ولي سخته خيلي سخت 

من به دختره٢٢ماهه دارم و يه دختر چهار ماهه

تا دو ماه كه كلا داشتم رواني ميشدم از بس دختر دوميم گريه ميكرد و اولي هم مدام بهم ميچسبيد و ميگفت اينو ميخام اونو ميخام

الان اوضاع كمي بهتر شده

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...