2777
2789
عنوان

مستاجرا

196 بازدید | 22 پست

کیا قراردادتون سر ماهه ؟؟خونه گرفتین؟؟؟من نگرفتم هر جا میرم خونه خوبی پیدا نمیشه 

دعا کنید یه خونه خوب گیرمون بیاد خسته شدم از بس گشتم دخترم یه سالشه سخته اینجور هم برا وسیله جمع کردن هم دنبال خونه گشتن

ان شاالله که خونه پیدا کنی مستاجری واقعا سخته

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم 30 این ماه وقتمون تموم میشه فعلا معلوم نیست، منم دوتا بچه کوچیک دارم اساس کشی خیلی سخته

توروخدا دعا کنید همه مستاجرا صاحب خونه بشن

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊

تهرانی؟ من مستاجرم. ولی هیچوقت نمیرم بنگاه به بنگاه بگردم. فقط دیوار. خیلی راحته. چند تا رو میپسندم و هماهنگ میکنم تو یه روز میرم میبینم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

ما صاحبخونه مون گذاشته برای فروش. همش میگم خدا كنه كسی بخره كه بخواد اجاره بده. وگرنه باید اثاث كشی كنیم. واقعا خونه پیدا كردن سخته.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
ساوه دیگه پونصد به بالا نمیتونم با یه پنجاه رهن

تهران که خیلی وحشتناک شده اجاره ها و نجومی قیمتا ...انشالله که میدا کنی دوستم انشالله صاحب خونه بشی🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
سلام من سر ماه وقتمه.نه میخوام تمدید کنم اصلا حال و حوصله جابجایی ندارم همه صابخونه ها هم که دنبال ک ...

صابخونه مام هشتصد کرایه میخواد سنگینه برامون این کرایه