2777
2789
عنوان

مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست

ما هم قراردادمون تموم شده بخاطر کرونا تمدید کردیم صاحبخونه هم دوبرابر کرد کرایه رو میگیم کم کن رحم داشته باش میگه عه میخای کم اجاره بدی پول جمع کنی خونه بخری خدایا خستم چ ادمیایی اخه مگه چی میشه ما هم خونه بخریم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
تهرانی؟ من مستاجرم. ولی هیچوقت نمیرم بنگاه به بنگاه بگردم. فقط دیوار. خیلی راحته. چند تا رو میپسندم ...

همین دیوار خونه ها رو گرون کرده صابخونه ها دنبال چشم و هم چشمی قیمت نجومی میزارن مام میگردیم دیوار  ولی مورد مناسب نبوده فعلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما مهر ۹۵ ازدواج کردیم

همسرم سرویسکار اسانسوره

۱ ساختمون نوساز توی ونک بود ک اسانسورشو زدو...

خالی بود چون مالک احتیاج نداشتو خارج بود بیشتر

بخدا هنوزم خالیه

احتیاج نداره خالی گذاشته 

خو ماهایی ک خونه نداریم چی

ما مهر ۹۵ ازدواج کردیم همسرم سرویسکار اسانسوره ۱ ساختمون نوساز توی ونک بود ک اسانسورشو زدو... خال ...

تازه میگن ترجیحا زن و مرد کسایی که کرایه میدن بچه مونو باید قایم کنیم

همین دیوار خونه ها رو گرون کرده صابخونه ها دنبال چشم و هم چشمی قیمت نجومی میزارن مام میگردیم دیوار&n ...

اره میدونم. ولی چاره ایی نیست. خیلی بهتر از بنگاهه. بنگاه میری پولتو که میگی مسخره میکنن. میگن برو بابا با این پول جیزی پیدا نمیشه. مثلا میگم ۵۰ میلیون پیش دارم میگن با ۵۰ چیزی پیدا نمیشه. بکنش ۷۰ تومن. خب من اگه ۷۰ میلیون داشتم میگفتم دیگه. مرض که ندارم. بخاطر این اخلاق بنگاهیا ما اصلا بنگاه نمیریم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

باز شرایط شما واقعا خوبه ما ۵ سال عروسی کردیم دوتا بچه کوچیک دارم حامله هم هستم برج ۵ سال مونه صاحب خونه رهن کامل میخواد چطوری اثاث کشی کنن خدااااااااااااااا

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
باز شرایط شما واقعا خوبه ما ۵ سال عروسی کردیم دوتا بچه کوچیک دارم حامله هم هستم برج ۵ سال مونه صاحب ...

توکل بر خدا 

به خاطر این فرشته کوچولوهام شده خدا خودش کمکمون میکنه