2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

312 بازدید | 34 پست

دوستان دکترم گفتن بارداری پوچ داری وبعد ده روز بیا اگه تغییرنکردی سقط بشه.اما من اصلاخونریزی ندارم .ممکنه دکتراشتباه کنه؟؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

اره عزیزم ممکنه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منتظر بمونم ؟؟دکترمو عوض کنم به نظرت؟؟

نه عزیزم دکتر و نیاز نیست عوض کنی 

اگه پریودی نامنظم داری تاریخ دکتر با اونی که هست خیلی متفاوته ممکنه حتی سه هفته هم فرقش باشه آخر هشت هفته برو انشالله که اون چیزی که میخوای اتفاق بیفته

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ده هفته جنین بزرگه دیگه احتمال زیاد پوچه من نه هفته شش هفته نشون داد پوچ بود سقط کردم

شاید دیرلقاح انجام شده و من توحساب کتابش اشتباه کردم

من تو پنج هفته رفته بودم اینجوری بهم گفتن..ولی تو ده هفته ای

هیچ وقت به حرف یه دکتر کاری نکن حتما یه دکتر یه سونو بهتر برو

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نه عزیزم دکتر و نیاز نیست عوض کنی  اگه پریودی نامنظم داری تاریخ دکتر با اونی که هست خیلی متفاو ...

پری منظم دارم .آخرین بارفروردین پری شدم 

[QUOTE=139691820]من تو پنج هفته رفته بودم اینجوری بهم گفتن..ولی تو ده هفته ای هیچ وقت به حرف یه دکتر کاری نکن حتما ی ...[/QUاره شوهرمو همینو میگه.مخصوصا چون لک بینی خونریزی ندارم خیلی دودل شدم که شاید دکتراشتباه کرده باشه

من تو پنج هفته رفته بودم اینجوری بهم گفتن..ولی تو ده هفته ای هیچ وقت به حرف یه دکتر کاری نکن حتما ی ...

شما چند سقط کردین ؟خونریزی داشتین قبل سونو؟؟

شاید دیرلقاح انجام شده و من توحساب کتابش اشتباه کردم

یعنی لقاحت یکماه بعد بوده یعنی دوماه بعد پری تخمک گذاری کردی 

ان شاالله که همینطوره ولی من که تجربه کردم میگم دل نبند

یعنی لقاحت یکماه بعد بوده یعنی دوماه بعد پری تخمک گذاری کردی  ان شاالله که همینطوره ولی من که ...

دوماه بعد اسپرم زنده نمی مونه.من فروردین اقدام داشتم.۱۳اردیبهشت جواب ازمایشم مثبت شد .بتا بود۱۵۰۰