2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر سقط نمیکنن باید حداقل دوجا بره سونو من سقط کردم

آهان...کلا برای هر مریضی باید با چندتا دکتر مشورت کنی چون هرکی یه راه درمان رو میگه باز آدم اونی که براش صلاح تره انجام میده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یه دکتر سقط نمیکنن باید حداقل دوجا بره سونو من سقط کردم

احساس میکنم دکترم خیلی حالیش نبود اولین جلسه متوجه شدم .البته من تیروئید دارم اما دیرمتوجه شدم و الان ده روزه دارم مصرف میکنم

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
دوماه بعد اسپرم زنده نمی مونه.من فروردین اقدام داشتم.۱۳اردیبهشت جواب ازمایشم مثبت شد .بتا بود۱۵۰۰

خب شما میگی لقاحم دیربوده الان سونو چهار هفته تفاوت داره پس باید یکماه یا همون چهارهفته دیرتر  لقاح انجام شده باشه که ممکن نیست پس دل نبند بخاطر خودت میگم حست رو درک میکنم منم حسابی امیدوار بودم وقتی سقط کردم داغون شدمسعی کن دل نبندی

خب شما میگی لقاحم دیربوده الان سونو چهار هفته تفاوت داره پس باید یکماه یا همون چهارهفته دیرتر  ...

می‌دونم پس چرا من چند روز دیگه میشم یازده هفته اما یدونه لک نداشتم

خب شما میگی لقاحم دیربوده الان سونو چهار هفته تفاوت داره پس باید یکماه یا همون چهارهفته دیرتر  ...

ممکنه به خاطر کنترل نکردن تیروئید این اتفاق افتاده باشه؟؟