sogandjon مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 عنوان کسی بوده مثه من باشه بعد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 19 پست بعد زایمان کلا عوض بشه اصلا ی ادم دگ بشه.؟منکه از بعد زایمان انگار اون سوگند رف این سوگند اومد ی سوگند افسرده سرد خشک بی حوصله خسته داغون اصلا چی بگم دگ و شدیدا وابسته مامانم شدم خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 1399/03/15 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 میدونم حستو بالاخره منم مادر شدم توی خونه همه صداهای اضافی رو وقتی حوصله نداری خاموش کن .فقط ... ن تنهام سهری هستم ک ن مامانم هست ن مادرشوهر هیچکی صبح تاشب تنهام شوهرم تا ۸شب سرکار داغونم خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 بيا با هم بريم معبد بودا بقيه عمرمون رو كنج عزلت بپذيريم بیا بریم عزیزم خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
fghee عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 1095 ن تنهام سهری هستم ک ن مامانم هست ن مادرشوهر هیچکی صبح تاشب تنهام شوهرم تا ۸شب سرکار داغونم خب حتما دوستی داری یا همسایه ای که قابل اعتماد باشه از اوناوکمک بگیر برای نیم ساعت اگه نه خودت وقتی بچه خوابه بخواب و استراحت کن تا خستگی جسمت کم بشه اینطوری خوب میشی
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 خب حتما دوستی داری یا همسایه ای که قابل اعتماد باشه از اوناوکمک بگیر برای نیم ساعت اگه نه خود ... ن هیچکیواسه همین داغونم دگ عزیز کاش کرونا بره حداقل خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
fghee عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 1095 ن هیچکی واسه همین داغونم دگ عزیز کاش کرونا بره حداقل انشالله میره آرزوی همه همینه مراقب خوبی های زندگیت باش😊