titiiiijon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 2269 عنوان درد دل😔 110 بازدید | 6 پست بچه ها من خیلی چیزا رو دلم سنگینی میکنن،خیلی سختیا داشتم و دارم میدونم زندگی همینه و سخته، اما به این نتیجه رسیدم هیچ کس هیچ کس آدم رو عمیقا درک نمیکنه..وتنهایی چیزیه که در آخر حس میکنم😔شمام مثل منین؟ 1399/03/14 | 22:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
idryaw عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1456 محتاج محبت بنده خدا نشید وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
titiiiijon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 2269 محتاج محبت بنده خدا نشید میدونم و نیستم، ولی عجیبه برام..
idryaw عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1456 میدونم و نیستم، ولی عجیبه برام.. منم خیلی تنهام اوایل خیلی سخت بود حس خفگی داشتم الان وقتی دورو برم شلوغ میشه حس نفرت انگیز میگیرم وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
titiiiijon مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 2269 منم خیلی تنهام اوایل خیلی سخت بود حس خفگی داشتم الان وقتی دورو برم شلوغ میشه حس نفرت انگیز میگیرم من البته منظورم بیشتر تنهایی باطنیه نه ظاهری،،،۱۰۰۰بار شده ظاهرا تنها نبودم اما هیچ کی درکم نکرد
idryaw عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1456 من البته منظورم بیشتر تنهایی باطنیه نه ظاهری،،،۱۰۰۰بار شده ظاهرا تنها نبودم اما هیچ کی درکم نکرد&nbs ... منم همینطورمعزیزم وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!