2777
2789
عنوان

کنکوری یا حتما بیان کمکککک میخوام

177 بازدید | 16 پست

من دهم تجربی ام الانم حس درس خوندن ندارم وقتی اسمش میاددد خوشحالم میخوام تموم کتابایدنیارو بخونم برای خودم کسی بشم ولی اصلا وقتی میام بشینم حوصلشو ندارم باید فقط یک ساعتم بزور بخونم زود پاشم برم راه برم اینور اونور چه کنم دوس دارم دکتر شم ولییییییی......چه کنم حسش بیاددد

چه ندارد انکس که خدارا دارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمد ولی منم دهم تجربیم

چ‌رشته ای میخای حالا؟

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

زوده فعلا 

کتاباتو با مفهوم و عمقی بخون از همه چی بهتره

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

باز تو خوبی حداقل اسمش میاد انرژی میگیری من همین که اسمش هم میاد دق و دلی های عالم میریزه تو دلم دیگه جه برسه به خوندنش

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
یعنی چی تنوع؟؟؟چجوری یکنواخت نباشه

ببین از ماژیکای رنگی استفاده کن..نکته نویسی کن خلاصه برداری کن..تصویر سازی کن..زیست که میخونی مطلبی. رو‌که میخونی توی ذهنت تحلیل کن تصورش کن...واقعااا موثره شک‌نکن

فقط خدا..