2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی از ترس اینکه دومین دختر بشه میترسم خامله بشم شوهرمم نمیاد بریم دکتر تغذیه میگه من 6،تا دختر میخو ...

طبع بدن خودت سرده یا گرم ؟! 

ب نظر من با همسرت سر پسر دختر اصلا بحث نکن بدون اینکه متوجه باشه غذاتون رو همش گرمی جات کن مثلا صبحانه میخواد بخوره حتما عسل سه شیره براش بذار پنیر نده بهش بخوره یا اینکه‌ سعی کن همه غذاهاتو با گوشت گوسفندی درست کنی از همه تاثیرش بیشتر همین گوشت گوسفنده برا خودتم تو ایام عادت ماهیانه کاچی درست کن پودر رنجبیل چ فلفل سیاه هم حتما بریز داخلش .خرما هم با چایی براش بیار مصرف لبنیات رو از چند ماه قبل خیلی خیلی کم کن .نیازی نیست بهش بگی پسر میخوام رژیم غذایی خودتو همسرت رو عوض کن کلا انشاالله خدا جنست رو جور کنه پسر هم بهت بده ...

اگه بخوای بچه بیاری زودتر بیار چون اگه مثلا بینشون 7 سال اختلاف باشه دیگه هرکدوم جداگانه بزرگ میشن و همدیگرو درک نمیکنن... فکر کن مثلا دخترت 16 ساله باشه بچه بعدیت 9 ساله... یکی اول دبیرستان و یکی سوم ابتدایی... یکی رو باید برا کنکور آماده کنی و یکی رو بهش جدول ضرب یاد بدی... 

اینطوری انگار دوتا بچه داری که تک بچه بودند و خواهر برادر داشتن رو حس نمیکنن.. 

از طرفی خودت هم چند سال بچه بزرگ میشه و آرامش پیدا میکنی دوباره از اول شب بیداری ها و سختی ها شروع میشه اونم در حالیکه که چند سال سنت بیشتر شده و حوصله ی بچه دارین کمتر میشه... 

عزیزم به ندای قلبت گوش کن و برای نفع خودت و بچه ات اگه دومی میخوای زودتر بیار جان 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی