2777
2789
ممنونم عزیزم 😍پسرم ازالان که دوسالشه فقط موقع خواب میادپیشم همش پیش مامانمه میگم ازالان منوترک کرده

ای جانم...ن مامانش بچس بزرگ تر بشه قدرتو بیشتر میدونه ...یکی از همسایه های عمم دوتا پسر داشت شوهرش میگفت من اجاقم کوره دختر ندارم باز زنش باردار شد دختر شد الان کل باباش وصله ب دختره یعنی محاله این پدر دختر رو جدا ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ی همسرم شدیدپیردوست هستن به همسرم گفتم دخترموصدامیزنی بگو نفس خانوم تا یادبگیرن به دخترم ارز ...

خدا همه بچه ها دو حفظ کنه

و دخترامون یاد بگیرن ن با زور و دعوا و بی اعصابی ...بلکه با ارامش و متانت خودشونو با ارزش کنن

ای جانم...ن مامانش بچس بزرگ تر بشه قدرتو بیشتر میدونه ...یکی از همسایه های عمم دوتا پسر داشت شوهرش م ...

آره خداهیچ مادریوبی دخترنکنه.

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
حالا من کلا عکس توام .بچم‌پسره و هرروز دارم فک میکنم ب دختردار شدن و اینک شاید نیارم دیگ

خب منم وقتشو دوس دارم ولی دلم میخاست برگه پسر باشه تا هوای خواهرش داشته باشه مثل داداش خودم

الهی آمین منم خودم دلم با دختر البته مخصوصا چون منو همسرم خواهر نداریم میخوایم تنها نمونیم  دع ...

ایشالاه هرچی ازخدامیخای و صلاحته بهت بده

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
نمیترسی از عروس دار شدن؟من جات بودم ب همین یکی اکتفا میکردم 

دلم برای دخترم میسوزه خیلی تنهاس تا یک بچه می بینه ذوق میکنه منم اگه بخوام بیارم 4یا5ساله دیگه ولی نمیدونم چرا ای نقد جدیدا هوس نوزاد کردم

ماشاالله خوشگل خانم 

ببین یه مدت لبنیات و محصولات حیوانی رو کنار بذار منظورم در حد چند ماهه در ایام تحمک گذاری هم رابطه داشته باش انشالله پسر دار میشی

التماس دعا