2777
2789
اره ؛ولی مخالف داریم عزیزم

اا پس درست حدس زدم گفتم مشکلات دارید 

یه چیزی بگم اگه کسی برای تو باشه دنیا و زمونه رو هم زیر و رو کنی باز واسه توهه 

به نظرم مورد دیگ ای هم تو زندگیت میاد و اگه پافشاری کنی ب ایشون میرسی 

اما بذار خدا راهو بهت نشون بده 😊

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اا پس درست حدس زدم گفتم مشکلات دارید  یه چیزی بگم اگه کسی برای تو باشه دنیا و زمونه رو هم زیر ...

اون آقایی که دوسش دارم درموردمن چه فکری میکنه وقصدش چیه؟ احساسش چیه؟ بااون ازدواج میکنم؟

اون آقایی که دوسش دارم درموردمن چه فکری میکنه وقصدش چیه؟ احساسش چیه؟ بااون ازدواج میکنم؟

دوستی باهاش یعنی احساستون دوطرفه ست؟

ببین گلم من نه حس ششم دارم نه پیشگو هستم 

فقط تفریحی گونه گفتم خواستم خودمو محک بزنم اونم نه حس ششممو بلکه حدسیاتمو 

🌸

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
2803
2804
دوستی باهاش یعنی احساستون دوطرفه ست؟ ببین گلم من نه حس ششم دارم نه پیشگو هستم  فقط تفریحی گون ...

من خیلییی شدید به حس و حرف های خوب نیاز دارم لطفاً 😊

به نظرت اتفاقات اخیر نشونس؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
2805
ایشالله به تمام آرزو های زیبایی که داری برسی 🌼

بی بی چک بزنم؟

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
2801