2777
2789

یه بنده خدایی دعا نویسه یکی بهش گفت میخام ببینمش گفت نمیشه اخه سکته میکنیش گفت نه نمیترسم گفت مشخصاتشو بگو گفت سر تا پاش مو داره 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بنده خدایی دعا نویسه یکی بهش گفت میخام ببینمش گفت نمیشه اخه سکته میکنیش گفت نه نمیترسم گفت مشخصات ...

🙄😁

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه همسایمون یه دفه ایی جنی شد وای شوهرش و خودش و بچه هاش تعریف میکنن خیلی ترسناک شده بوده زنه گفتم تو که قبلا حالت خوب بود گفت اره طبقه پایینمون یه زن شوهر هستن جن با زن خوبه فقط اذیتش میکنه سر کارش میزاره زنه اولا حالش بد بود الان عادت کرده ولی اصلا از سوهرش خوشش نمیاد میگفت مثلا میاد غذاشو میخوره بعد زنه باهاس دعوا میکنه یه دفه ای صندلیشو تکون میده ولی شوهرشو اذیت میکنه این خانمم از اون موقع این چیزا رو دید سراغش اومد اون خانمه بهش گفت اصلا انگشت نداره 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
چرا تو برلین هستن دروغ نمیگم سید هست اقاهه

هستن اره

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
میشه کامل بگی تو برلین چی هست

اون اقه دعا نویسه تو برلین هست اون موکل داره یکی ازش خاست ببینه اونا رو دعا نویسه میگفت ببینی سکته میکنی سر تا پا کلا مو هست با چنتا مشخصات دیگه 

خدا لعنتشون کنه من اونموقع ها نمیرسیدم بعد ها که یادش می افتادم میترسیدم😂 از کجا میدونی یه دونه بو ...

من یکیشونو دیدم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

خواهر من روز عروسیش وقتی میره خونه مادر شوهرش گوسفند قربونی میکنن فردای عروسی روز پاتختی مادرشوهرش جگر دل قلوه هر چی از گوسفندو تو پلاستیک تو یخچال طبقه بالا گزاشته بوده یخچالشونم روبرو بالکن