2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16247 بازدید | 4102 پست
چنه مره بدامو   کرک چک وگو چک وقلم هم بخر خله خاره زخم جوش گینه...اره قرص هم بخردمه.آناناس وآب ...

اره ولی غذا بی اهمیت هکردمه اینان کسی دنیه درس هکنه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره ولی غذا بی اهمیت هکردمه اینان کسی دنیه درس هکنه 

آخی عیب ناینه الانم کسی نیه بهتره کرونا هسه ته ونه مراقب باشی خله

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عیب ناینه الانم کسی نیه بهتره کرونا هسه ته ونه مراقب باشی خله

اره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اصل مراقبت هسه غذا اون همه بخردمه مه ورم همون بیه که بیه    سر ره خم نکن چیز سنگین ۲کیلوبل ...

اره فعلا مراعات کمه

کجایین خوشگلا؟ 😀

سلام عزیزم چطووووری😍چخبر چ عجب اینطرفا آفتابی شدی پارسال دوست امسال آشنا

اونور فاطیو رپیلای کردی فاطی نیستش سایت ک

جوِ یه کاربر دیگ گرفتتش رف از سایت😒

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
سلام عزیزم چطووووری😍چخبر چ عجب اینطرفا آفتابی شدی پارسال دوست امسال آشنا اونور فاطیو رپیلای کردی ف ...

قربونت عشقم.. خودت خوبی اقات خوبه؟ عروسی کردی؟ یا هلا نامزدی؟ 😱

فداتبشم هچی تااین دله بیم دس نگردنه😆.. اینستا نداری؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
سلام عزیزم چطووووری😍چخبر چ عجب اینطرفا آفتابی شدی پارسال دوست امسال آشنا اونور فاطیو رپیلای کردی ف ...

حاجی هی میخاسم ی چیزی بنویسم میزدم رو اظهارنظر میگف رمزتو وارد کن من موندم رمزم چی بود رمز یادم نبود هچی انه اینور اونور کردم منو اورد تو😂😂🤦‍♀️

حاجی هی میخاسم ی چیزی بنویسم میزدم رو اظهارنظر میگف رمزتو وارد کن من موندم رمزم چی بود رمز یادم نبود ...

سلام خوبی چقد دلم برات تنگ شده 😔 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
سلام خوبی چقد دلم برات تنگ شده 😔  

سلام مریم جون،خوبی؟دل منم برات تنگ شد خعلی کجایی چ خبرا؟ بیشتر بیا حداقل اینجا🥺

سلام مریم جون،خوبی؟دل منم برات تنگ شد خعلی کجایی چ خبرا؟ بیشتر بیا حداقل اینجا🥺

سلام عزیزم خوب نیستم این روزا حالم خیلی بده مادرم و از دست دادم 😔 خیلی این مدت اذیت شدم میام گاهی میبینم نیستین میرم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
سلام عزیزم خوب نیستم این روزا حالم خیلی بده مادرم و از دست دادم 😔 خیلی این مدت اذیت شدم میام گاهی م ...

سلام عشقم. واااای خداااا عزیزممممم بمیرم برا حال دلت خعلی ناراحت شدممم خدا بیامرزتش🥀🖤

هروقت میای پیام بذار دیدم ج میدم فداتشم🥺😞

فاطی نمیاوردی من.مهسا پارم میکنه😂😂😂😂😂

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐