2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
 من باتو قهرم بوردی ک بوردی اما ر فراموش هاکردی😒

درمه همیشه امه هیچ خور نیه هی مهسا جان عصاب ضعیف بیه ک در حد لالیگا😢

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
😑ک.س خل به تمام معنایی مردی تره چی بته ک اینجوری کنی من جایه ت مردی باشم تره همشو ک. م. ه😂😁

🤫🤫🤫🤫

ای شرو نکن وا😂😂😂

نی نی یار در کمین دره

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑ک.س خل به تمام معنایی مردی تره چی بته ک اینجوری کنی من جایه ت مردی باشم تره همشو ک. م. ه😂😁

اتفاقا اشون گته عز امشو همه شو خخخخ

دیمه بیرون باشلوار  بگ مانتو کوتاه با تیشرت بدیه ماشین دله دعوا دکته گنه چندروزه تره بشتمه تو حال خودت اتی چه پوشنی خشتک رو حساسه گیخار منم بتمه انه خاره بته بمومه جردو پاره هکردمه اسا گمه تره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
🤫🤫🤫🤫 ای شرو نکن وا😂😂😂 نی نی یار در کمین دره

🤣🤣🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ولا ته دتر دا.کوهی هسی؟من کوهی نیمه

نا کوهی نیمه. عه توام نیی حیف بیه.اسمت چیه اینجوری نشنه اونس بیتن کا اسم بعو 

درمه همیشه امه هیچ خور نیه هی مهسا جان عصاب ضعیف بیه ک در حد لالیگا😢

هیچ خور نیه بتونی اد خبر بیری گا😒

چیسه تره تا منه یاده ت اصاب ضعیف وه☹💔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
چسه بیچاره گناه داینه

گیخاره کلاج طرفداری نکنین لاب زمه ونه حوصله نارمه امشو 

اره مریم زرنگه آملی ویه لاغر گته من زرنگمه نیه😂😂😂

گندال من چندبار بدیمه ونه کیلیپ ره باتمه و آملی هسه از حرف بزونش باتمه آملیه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اتفاقا اشون گته عز امشو همه شو خخخخ دیمه بیرون باشلوار  بگ مانتو کوتاه با تیشرت بدیه ماشی ...

همه مردا همینن😒

اتفاقا اشون گته عز امشو همه شو خخخخ دیمه بیرون باشلوار  بگ مانتو کوتاه با تیشرت بدیه ماشی ...

بش نمیاد اینجوری حرف بزنه😂

جدی اینارو میگف یا با حرص و شوخی😐؟ 

همه مردا همینن😒

چس به روح

بش نمیاد اینجوری حرف بزنه😂 جدی اینارو میگف یا با حرص و شوخی😐؟ 

نا وه خشتک رو حساسه اسا اتی نته دقیق ولی منظورش این بیه 😂😂😂😂

هیچ خور نیه بتونی اد خبر بیری گا😒 چیسه تره تا منه یاده ت اصاب ضعیف وه☹💔

شه بیمه الان وشی تر بیمه خاهر😂

نا کوهی نیمه. عه توام نیی حیف بیه.اسمت چیه اینجوری نشنه اونس بیتن کا اسم بعو 

هرچی خانی ونگ هاکن اینجه ره بشنمه دردودلسه مهساره باتمه خصوصی.شما یه اسم انتخاب کنین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️