2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16324 بازدید | 4102 پست
سلام عشقول هست عزیز من ندارم ولی برنامه ایرانی ندارم کلا خودت خریدی ب سلامتی؟ 😁

ن عزیز سمیه گف بپرس. گف اگ خودت نمیدونی از داییت بپرس! 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشه خاهرمم داره از اون میپرسم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

خاهرم اپ خود بانک انصار و داره کارتش واس انصاره

گوشی فروشی نبرد مگ؟ 

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
براآیفون میشه نصب کرد؟ 

اره عزیزم آپ میشه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
سمیه بیا بگو ببینم کی و پیشنهاد میدی

چی بیه؟خاری دلبر اتی بردی غیب بیی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره عزیزم آپ میشه

اپ استور میزنم بالا نمیاره اصلا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اپ استور میزنم بالا نمیاره اصلا 

اگ نمیشه  باید بری اپل استور اکی کنی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😂😂🥴جوون.. عاره زیاد ایراد نداره مماخت ک.. چیشد یهو خاسی عمل کنی؟ اخه تو فکرش نبودی! 

دیدم شوهره پا نمیده برا بارداری گفتم الکی وقت خودم و مگیرم لااقل عمل بینی و انجام بدم یسال صبر کنم تا اقدام ۹ ماه بارداری ۲ ماه شیردهی پیر میشم ک گفتم حالا ک نمیخوای واسه بچه اقدام کنیم من عمل کنم گفت برو 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
😂😂😂😂😂 سعادت نداشتم ببینمت😒لااقل از دماغت عکس بزار نترس شناسایی نمیشی😐😂😒😏

بزار دماغ عمل کنم لااقل میبینی خوشگل ببینی منو😂😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
دیدم شوهره پا نمیده برا بارداری گفتم الکی وقت خودم و مگیرم لااقل عمل بینی و انجام بدم یسال صبر کنم ت ...

بسلامتی. خونه رو چیکار کردی؟ هنو خونه قبلی هسی؟ خونه نساختین؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی