2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16324 بازدید | 4102 پست
شما ساروی هستی کدوم جراح بینی کارش خوبه؟

سلام عزیزم چطوری😍

خاهرم قاعمشهر پیش توکلی عمل کرد راضی بود

ولی الان دیگ کار نمیکنه فک کنم

بهنام غفاری

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهسا بیا ببینم چی میگی

سلام ابجی خوبی

من فقط دوتا دکتر موسوی و دهقان آمل میشناسم کارشون خیلی خوبه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
سلام عزیزم چطوری😍 خاهرم قاعمشهر پیش توکلی عمل کرد راضی بود  ولی الان دیگ کار نمیکنه فک کنم ...

فداات😘

اره توکلی ایران نیست معتمد اومده جاش پیشکاری ساری چطوره؟

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
مائده تو هم بیا ببینم چی میگی

خودت میخای عمل کنی؟ جراح بینی ساری (هوشیار پیشکاری) خعلی تعریف میکنن دخترعمم پیشش عمل کرد راضی بود. 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
موسوی و شنیدم دهقان و نه بازیاری نشنیدی؟

ن عزیزم نشنیدم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
فداات😘 اره توکلی ایران نیست معتمد اومده جاش پیشکاری ساری چطوره؟

ببین پیشکاری خیلییی قدیمیه 

مثلا دوستای مامانم عمل کردن پیشش 

خیلی خوب و عالی نیس

ولی بابایی و غفاری خوبن

غفاری م دوتا هستن بهنام خوبه اون یکیشون کج میکنه همه و

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خودت میخای عمل کنی؟ جراح بینی ساری (هوشیار پیشکاری) خعلی تعریف میکنن دخترعمم پیشش عمل کرد راضی بود.& ...

چقد سخته انتخاب کلافه شدم منم استرسی🥴 خدا کنه خوب در بیاد بینیم زیاد ایراد نداره همه میگن چرا میخدای عمل کنی بد شه بابام کشته منو😖

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
چقد سخته انتخاب کلافه شدم منم استرسی🥴 خدا کنه خوب در بیاد بینیم زیاد ایراد نداره همه میگن چرا میخدا ...

😂😂🥴جوون.. عاره زیاد ایراد نداره مماخت ک.. چیشد یهو خاسی عمل کنی؟ اخه تو فکرش نبودی! 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
لعنتیای نچرال هیچکدوم خودتون عمل نکردین باید کاربریمو بزارم زشتتونم😁

😂😂😂😂😂

سعادت نداشتم ببینمت😒لااقل از دماغت عکس بزار نترس شناسایی نمیشی😐😂😒😏

@miss_marmoolak   خوشگل گوشی آیفون  برنامه کارت ب کارت کردن چی هس؟ معرفی کن

سلام عشقول

هست عزیز من ندارم ولی

برنامه ایرانی ندارم کلا

خودت خریدی ب سلامتی؟ 😁

@miss_marmoolak   خوشگل گوشی آیفون  برنامه کارت ب کارت کردن چی هس؟ معرفی کن

همراه بانک و آپ و ۷۸۰