miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16368 بازدید | 4102 پست .. فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10106 عهیییی ونه موس هدیم تا اونجه برسیم ولی من پول دارم حیبم میاد انقد پول بدم منم خر شده بودم میخاسم ی دستبندمو بفروشم 11پرو بگیرمنگرفتم دیگکاش سبک بالاترشم مث همین7بود صفحه ش سفید بود دکمه هوم داشمن کل این پولو خودم جمع کردم واس همین الان حس میکنم اپولو هوا کردم نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 منم خر شده بودم میخاسم ی دستبندمو بفروشم 11پرو بگیرم نگرفتم دیگ کاش سبک بالاترشم مث ... منم پول خودم بود اما بهش یجور گفتم که خودش گفت میگیرم برات الان ۵تومن پول منه بقیه خودش میده خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10106 منم پول خودم بود اما بهش یجور گفتم که خودش گفت میگیرم برات الان ۵تومن پول منه بقیه خودش میده خاهر منم همینکارو کردخوشبحالتون خرج کش دارین نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 خاهر منم همینکارو کرد خوشبحالتون خرج کش دارین 🤣🤣🤣🤣تو هم خوهستگار جواب هدی همین راه شونی خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10106 🤣🤣🤣🤣 تو هم خوهستگار جواب هدی همین راه شونی والا نگفته ب من رد میکنن حالا ی بارم یکیو رد نکردن پسره خیلی خوب بودانقد ترسیدم از اینک خاستگار میخاد بیاد برام گریه کردم مامانم زنگ زد کنسل کرد راسی سمیه پیجتو داری هنو؟ریسه میخاسم بگیرم ک پاکیدم اینستاو نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 والا نگفته ب من رد میکنن حالا ی بارم یکیو رد نکردن پسره خیلی خوب بود انقد ترسیدم از ... اره دارم هنوز خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 والا نگفته ب من رد میکنن حالا ی بارم یکیو رد نکردن پسره خیلی خوب بود انقد ترسیدم از ... منم خواستگار داشتم همین بودم یعنی قصد هزدواج دهستم اگه طرف خوب بود اما تا یکی میگفت خواستگارم انبور پنیک کردمه ماره میگفتم اصلااااا چه دورانی بود خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10106 منم خواستگار داشتم همین بودم یعنی قصد هزدواج دهستم اگه طرف خوب بود اما تا یکی میگفت خواستگارم انبور ... نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9629 لیلاااااا کجاییییی سلام عزیزدل من خوبی؟ خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 سلام عزیزدل من خوبی؟ چ عجبببببببب اینوراااااا فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9629 چ عجبببببببب اینوراااااا من خیییییلی کم میام نی نی سایت دتر این چن وقتم درگیر خونه تکونی و مهمون بودم سرم شلوغ بود🤭 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 من خیییییلی کم میام نی نی سایت دتر این چن وقتم درگیر خونه تکونی و مهمون بودم سرم شلوغ بود🤭 اعععع همون خییییلی کمم ک میای ی سر بهمون نمیزنی فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 @miss_maaahsaaa ینی خوشم میاد تو هرتاپیکی همو تگ میکنیم تا بیایم بخونیم میترکه😂 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 @miss_maaahsaaa ینی خوشم میاد تو هرتاپیکی همو تگ میکنیم تا بیایم بخونیم میترکه😂 اع ترکید😂😂😂😂😂😂😂شانس مایه فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 @رفیق__موقتی منم دلتنگتونم گرفتار کلاسای دخترم خونه تکونی و اینا تا الان وقت نمیکنن بیام سایت خدایی دل منم براتون یذره شده ☹ همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.