2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
عهیییی ونه موس هدیم تا اونجه برسیم ولی من پول دارم حیبم میاد انقد پول بدم

منم خر شده بودم میخاسم ی دستبندمو بفروشم 11پرو بگیرم

نگرفتم دیگ

کاش سبک بالاترشم مث همین7بود صفحه ش سفید بود دکمه هوم داش

من کل این پولو خودم جمع کردم واس همین الان حس میکنم اپولو هوا کردم  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
   منم خر شده بودم میخاسم ی دستبندمو بفروشم 11پرو بگیرم نگرفتم دیگ کاش سبک بالاترشم مث ...

منم پول خودم بود اما بهش یجور گفتم که خودش گفت میگیرم برات الان ۵تومن پول منه بقیه خودش میده

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پول خودم بود اما بهش یجور گفتم که خودش گفت میگیرم برات الان ۵تومن پول منه بقیه خودش میده

خاهر منم همینکارو کرد

خوشبحالتون خرج کش دارین  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خاهر منم همینکارو کرد خوشبحالتون خرج کش دارین    

🤣🤣🤣🤣

تو هم خوهستگار جواب هدی همین راه شونی 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
🤣🤣🤣🤣 تو هم خوهستگار جواب هدی همین راه شونی  

والا نگفته ب من رد میکنن  

حالا ی بارم یکیو رد نکردن پسره خیلی خوب بود

انقد ترسیدم از اینک خاستگار میخاد بیاد برام گریه کردم مامانم زنگ زد کنسل کرد  

راسی سمیه پیجتو داری هنو؟

ریسه میخاسم بگیرم ک پاکیدم اینستاو  

والا نگفته ب من رد میکنن     حالا ی بارم یکیو رد نکردن پسره خیلی خوب بود انقد ترسیدم از ...

اره دارم هنوز 

والا نگفته ب من رد میکنن     حالا ی بارم یکیو رد نکردن پسره خیلی خوب بود انقد ترسیدم از ...

منم خواستگار داشتم همین بودم یعنی قصد هزدواج دهستم اگه طرف خوب بود اما تا یکی میگفت خواستگارم انبور پنیک کردمه ماره میگفتم اصلااااا چه دورانی بود

منم خواستگار داشتم همین بودم یعنی قصد هزدواج دهستم اگه طرف خوب بود اما تا یکی میگفت خواستگارم انبور ...

سلام عزیزدل من خوبی؟

چ عجبببببببب اینوراااااا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
چ عجبببببببب اینوراااااا

من خیییییلی کم میام نی نی سایت دتر این چن وقتم درگیر خونه تکونی و مهمون بودم سرم شلوغ بود🤭

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
من خیییییلی کم میام نی نی سایت دتر این چن وقتم درگیر خونه تکونی و مهمون بودم سرم شلوغ بود🤭

اعععع همون خییییلی کمم ک میای ی سر بهمون نمیزنی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
@miss_maaahsaaa   ینی خوشم میاد تو هرتاپیکی همو تگ میکنیم تا بیایم بخونیم میترکه😂

اع ترکید😂😂😂😂😂😂😂شانس مایه