2789

مهمون داشتمه از صبح پاره بیمه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام دلبرا خسه نووشی کی بودن مهمونات

عهیییییی پروفت چه اتیه گوریل مونه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
منم خوبم بخوبیت عشقم کجایی تو چرا نمیای سایت☹💔

میام بخدا میبینم کسی تگم نکرده میرم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
کراش بزومه😂😂😂

اییییییی 

چ خبر خوبی😂مهمونات رفتن

اره دوستم بود  خسته م خامه مردی کشه بزنم باخسم اما مردی کتری سر بشته چایی بخره شه هم دره ۳متر اونورتر گوشی ور شونه وره تا کشه نزنم خو نینه کو😪😪😪😪

اره دوستم بود  خسته م خامه مردی کشه بزنم باخسم اما مردی کتری سر بشته چایی بخره شه هم دره ۳متر ا ...

خسه نباشی دلبر منم اتفاقا الان دو تا لیوان چایی دارچین بخردمه انه حال داد با خرما و نباتو بیسکوییت

مردی ر بو بره اتاق خاب من شه تره چایی دمه😝😝

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

خسه نباشی دلبر منم اتفاقا الان دو تا لیوان چایی دارچین بخردمه انه حال داد با خرما و نباتو بیسکوییت ...

مردی چایی خانه بخره اتاق خواب نخاسمی کو حال وسط خسمی 

گفتم بهت درمی خنه سازمی حیات دار 

مردی چایی خانه بخره اتاق خواب نخاسمی کو حال وسط خسمی  گفتم بهت درمی خنه سازمی حیات دار

اعععع نگفتی ک

بسلامتی عزیزم

کجا دارین میسازین

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰