2789
اعععع نگفتی ک بسلامتی عزیزم کجا دارین میسازین

نزدیک خونمون زمین داد پدرشوهرم  داریم ویلایی میسازیم تا عید منزل کمی انقده ذوق دارمه همه روز حیات وسر نقشه کشمه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نزدیک خونمون زمین داد پدرشوهرم  داریم ویلایی میسازیم تا عید منزل کمی انقده ذوق دارمه همه روز حی ...

این خونتون اپارتمانیه؟

آخی اره حیاط خوبه کیف میده تاب بزاری باغ داشته باشی کرک جوجه چینیکا اوف😍بالکن خونه بزرگ باشه بشینن چایی بخورن وای😍

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این خونتون اپارتمانیه؟ آخی اره حیاط خوبه کیف میده تاب بزاری باغ داشته باشی کرک جوجه چینیکا اوف😍بال ...

اینکه هستیم اپارتمانیه اینکه میسازیم ۷۰ متر خونه س با ده متر الاچیق با یه حوض وسط باغچه کنارشونم یه ۵۰ متر مبمونه کردمش باغ درخت بکارم  یا سبزی 

کرک و چینکا جا ترسمه ادمش نیمه دارم😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اینکه هستیم اپارتمانیه اینکه میسازیم ۷۰ متر خونه س با ده متر الاچیق با یه حوض وسط باغچه کنارشونم یه ...

بسیار عالی بسیار عالی😍😍😍 انشالله با دل خوش بری تو خونه جدیدت .توش بچه های رنگو با رنگ بسازین😜🤪

بسیار عالی بسیار عالی😍😍😍 انشالله با دل خوش بری تو خونه جدیدت .توش بچه های رنگو با رنگ بسازین😜🤪

وچه نخامه ازین دعا نکن بل اینتا ۸سال بوه اسا😂

اینکه هستیم اپارتمانیه اینکه میسازیم ۷۰ متر خونه س با ده متر الاچیق با یه حوض وسط باغچه کنارشونم یه ...

😂😂😂😍

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
خدانکنه خوبه ‌‌شکرخدا. ت کراشسه میرمه😂🤤🧡

خداروشکر

اوخودوووو😍🤍🔒

مایی انقد دلم تنگ شد براتون انقد تنگ شد ک نگووووو دیشب رفتم تو تاپیک فیلمو سریال ترکیم اونجا اولین چتامون بود.اول تو ی تاپیک مازندرانیا اشنا شدیم بد اکیپ شدیم رفتیم اونجا واااییی انقد حرف میزدیم میگفتیم میخندیدیم فعال بودیم الان اصن هیچی،،چش کردن مارو ولا😢😢💔برو بخون خودت

خداروشکر اوخودوووو😍🤍🔒 مایی انقد دلم تنگ شد براتون انقد تنگ شد ک نگووووو دیشب رفتم تو تاپیک فیلم ...

گی بخر مسر دل تتگ نیته 😒😒😒 چتی مائده خرش دنه

خداروشکر اوخودوووو😍🤍🔒 مایی انقد دلم تنگ شد براتون انقد تنگ شد ک نگووووو دیشب رفتم تو تاپیک فیلم ...

😂😂😍🤤فدات بشم فدای دلت.. میدونم خاهر چتی کس چر گتمی😂کی کدوم سوراخ میداد امار امه دس دیه  شه خارم بیه کیف داشته😁😋انقد مشغله کاری و فکری زیاد شد ک هووف.. واتساپم نمیای دگ گروه بزنیم دگ🥴

گی بخر مسر دل تتگ نیته 😒😒😒 چتی مائده خرش دنه

😂😂سومیه حسود سگ گف دلم براتون براتوووووون تنگ شد ینی جمع دوسه ونه دل تسه هم تنگ هیته😂🙄😐

😂😂سومیه حسود سگ گف دلم براتون براتوووووون تنگ شد ینی جمع دوسه ونه دل تسه هم تنگ هیته😂🙄😐

آها این فک کرد من دارم بتو میگم🤣🤣🤣🤣

@رفیق__موقتی  حسود موس بوتمه دلم براتون تنگ شدااا ش حسود داااا😂😂😂😘😘😘😘🤍🤍🤍🤍

😂😂😍🤤فدات بشم فدای دلت.. میدونم خاهر چتی کس چر گتمی😂کی کدوم سوراخ میداد امار امه دس دیه  شه ...

هییییی قدیم‌امه اکیپ خیلی صفا داشته

الان چسم نارنه😂😂😂