miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16373 بازدید | 4102 پست .. فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11231 ته مردی ش و ذات خاره م مردی ر بکوشی بنام نزنه شه خنه ر بروتمه قرار بیه بعدی ر بزنه م نوم الان بزو زی ... مه مردی دل دله هچی دنیه شه بیچاره جان خدای ادمه هرچند اخلاقای بدم دارنه😪😪😪و اینکه منم گردن دارمه خله 🙄🙄 خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 مه مردی دل دله هچی دنیه شه بیچاره جان خدای ادمه هرچند اخلاقای بدم دارنه😪😪😪 و اینکه منم گردن دارم ... مه مردی خله موله خدا وره ونه بشناسه وره اشنه اصلا و رو نیارنه هیچکس باور نکنه و اخلاقای اینجوری داینه همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 مه مردی دل دله هچی دنیه شه بیچاره جان خدای ادمه هرچند اخلاقای بدم دارنه😪😪😪 و اینکه منم گردن دارم ... زمین بخریه م اسم نکرده بوتمه د تره نومه تو هم دیگه مه ور توقعی نار نا طلا نا هر جی از م خانواده منه برسیه بچه پروو مه مال شنه دونه ونه شه ونشه همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 اوو اره خواخر هلا خواسی قهر ووشم اععع پس چرا نگفتی😃چیجوری اشتی کردین فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11231 مه مردی خله موله خدا وره ونه بشناسه وره اشنه اصلا و رو نیارنه هیچکس باور نکنه و اخلاقای اینجوری داین ... هی خاخر گل بی خار بدی مره بعو هر ادم ۵تا خوبی داره ۵تا بدی هم دارنه هچکس بی عیب نیه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 اععع پس چرا نگفتی😃چیجوری اشتی کردین با اپلیکیشن واتس آپ😁 همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 با اپلیکیشن واتس آپ😁 خخخخ فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 هی خاخر گل بی خار بدی مره بعو هر ادم ۵تا خوبی داره ۵تا بدی هم دارنه هچکس بی عیب نیه اونکه اره خوبی هم خدایی زیاد داینه ولی ابنکه شه ور کشنه همش منه خلی عذاب دنه همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 مه مردی خله موله خدا وره ونه بشناسه وره اشنه اصلا و رو نیارنه هیچکس باور نکنه و اخلاقای اینجوری داین ... مری شه مردی عکسه لااقل بل☹ فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9629 تدا خوبممم😘 ارع اسماعون معلوم نی کجه د موس دننه🤣 ماعده آتیشی گا الان مردی بن کته سمیه پولی هم د ... دهنت مردم از خنده😂😂 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 دهنت مردم از خنده😂😂 🤣🤣🤣وولا فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9629 🤣🤣🤣وولا مهسا عروسیت فعلا کنسله ؟ خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 مهسا عروسیت فعلا کنسله ؟ عروسی نداشتم ک خونم اماده شه بد عروسی میگیریم فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 مری شه مردی عکسه لااقل بل☹ تو گوشی ندارم داشتم یروز میزارم بچه ها من از صبح سردرد شدید کوفتگی خارش گلو ابریرش بینی دارم هیچ جا هم نرفتم هیچ مریضی هم دورو برم نبوده چجوری سرما خوردم همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 تو گوشی ندارم داشتم یروز میزارم بچه ها من از صبح سردرد شدید کوفتگی خارش گلو ابریرش بینی دارم ... چیزی نیس آب نمک قر قر کن قرصو دارو بخور فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰