2789
ته مردی ش و ذات خاره م مردی ر بکوشی بنام نزنه شه خنه ر بروتمه قرار بیه بعدی ر بزنه م نوم الان بزو زی ...

مه مردی دل دله هچی دنیه شه بیچاره جان خدای ادمه هرچند اخلاقای بدم دارنه😪😪😪

و اینکه منم گردن دارمه خله 🙄🙄

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مه مردی دل دله هچی دنیه شه بیچاره جان خدای ادمه هرچند اخلاقای بدم دارنه😪😪😪 و اینکه منم گردن دارم ...

مه مردی خله موله خدا وره ونه بشناسه وره اشنه اصلا و رو نیارنه هیچکس باور نکنه و اخلاقای اینجوری داینه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مه مردی دل دله هچی دنیه شه بیچاره جان خدای ادمه هرچند اخلاقای بدم دارنه😪😪😪 و اینکه منم گردن دارم ...

زمین بخریه م اسم نکرده بوتمه د تره نومه تو هم دیگه مه ور توقعی نار نا طلا نا هر جی از م خانواده منه برسیه بچه پروو مه مال شنه دونه ونه شه ونشه

مه مردی خله موله خدا وره ونه بشناسه وره اشنه اصلا و رو نیارنه هیچکس باور نکنه و اخلاقای اینجوری داین ...

هی خاخر گل بی خار بدی مره بعو هر ادم ۵تا خوبی داره ۵تا بدی هم دارنه هچکس بی عیب نیه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
هی خاخر گل بی خار بدی مره بعو هر ادم ۵تا خوبی داره ۵تا بدی هم دارنه هچکس بی عیب نیه 

اونکه اره خوبی هم خدایی زیاد داینه ولی ابنکه شه ور کشنه همش منه خلی عذاب دنه

مه مردی خله موله خدا وره ونه بشناسه وره اشنه اصلا و رو نیارنه هیچکس باور نکنه و اخلاقای اینجوری داین ...

مری شه مردی عکسه لااقل بل☹

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

تدا خوبممم😘 ارع اسماعون معلوم نی کجه د موس دننه🤣 ماعده آتیشی گا الان مردی بن کته سمیه پولی هم د ...

دهنت مردم از خنده😂😂

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
مری شه مردی عکسه لااقل بل☹

تو گوشی ندارم داشتم یروز میزارم 

بچه ها من از صبح سردرد شدید کوفتگی خارش گلو ابریرش بینی دارم هیچ جا هم نرفتم هیچ مریضی هم دورو برم نبوده چجوری سرما خوردم

تو گوشی ندارم داشتم یروز میزارم  بچه ها من از صبح سردرد شدید کوفتگی خارش گلو ابریرش بینی دارم ...

چیزی نیس آب نمک قر قر کن قرصو دارو بخور

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰