2789
جووون تیپ و ببین 😍 خدا حفظش کنه بزار منم بزارم عکس دخترم و نگین فقط میبینی نمیزاری

بل خاخر 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍😍 خدوووو من کیجا دوس دارمه ایشالا ۴سال دیگه اقدام کمه اتا ایلین دنیا ایارمه😍🤪🤪🤪🤪

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
وه هم مه قرتی ریکا

سمیههههه😩😩😩😩😩اخه ته ک* دله چی دوه😩😩😩 😩😩😂😂😂😂

همش براش اسپند دود کن خاخر. قیافش جوریه ک هر لباسی بپوشه بهش میاد تو هم بلدی تیپشو خفن بزنی بور و سفیدم ک هس تو چشمه همش🧿🧿🧿

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

😍😍😍سوووومیه فقط شلوارش😍😍😍😍😍گدوووو خدووو چش حسود کور بشه.. انقد دوس دارم واس ماهور شلوار پاره ...

مره هم گد گد گنه اینا چیه اما توجه نکمه مره خش انه اینجوری

سمیههههه😩😩😩😩😩اخه ته ک* دله چی دوه😩😩😩 😩😩😂😂😂😂 همش براش اسپند دود کن خاخر. قیافش جوریه ک ...

ته فدا بومه خاخر

مائده من دوستت دارم جای خواهر نداشتم گذاشتمت باهات میگم میخنددم درد و دل میکنم اصلا دلم نمیخواد دلخو ...

😞توام دلخور نباش بخدا قصدم ناراحت کردنت نبود اخه اینجا چی داره ک شوهرت باید بدونه ک میگی نمیدونه اینجام توزوخدا انقد نترس انقد ب دلت بد راه نده انقد استرس نکش واسه سلامتیه خودت خوب نیس.. من نظرم اینه ک ادما ک حرف میزنن همو ببینن حتی تو عکس ی تصوراتی از طرف داشه باشن بدونن کیه و چیه بااونی ک داره حرف میرنه ولی باشه اگ انقد اذیت میشی ماهم نمیخوایم ☺️😘توام دلخور نباش من نیسم

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
مره هم گد گد گنه اینا چیه اما توجه نکمه مره خش انه اینجوری

😂خو پسره فرق داره خاهر.. مه شیش مار گنه الان اینجوری دپوشی عادت کنه گد بیه پوشیده خانه دکنه سختشه تن نینه😂

😞توام دلخور نباش بخدا قصدم ناراحت کردنت نبود اخه اینجا چی داره ک شوهرت باید بدونه ک میگی نمیدونه ای ...

شما نمیناسینش تو زندگیم نیستین وگرنه حق میدادین چشم الان خالی کردم ایندفعه عکس گرفتم قبل خالی کردن میزارم 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
😞توام دلخور نباش بخدا قصدم ناراحت کردنت نبود اخه اینجا چی داره ک شوهرت باید بدونه ک میگی نمیدونه ای ...

مائده منطقی جذاب 😎

مائده من دوستت دارم جای خواهر نداشتم گذاشتمت باهات میگم میخنددم درد و دل میکنم اصلا دلم نمیخواد دلخو ...

توام جایه خواهر نداشتمی منم باهیچکی دردودل نمیکنم ب جز شما😍

گوز خینی یا اغوز؟کارت ب کارت هکن جان😎

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خااا شماره کارته بزن ماعده س غروب تسه پول زمه😁😁😁🤣🤣🤣😂😂😂😂

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

😂خو پسره فرق داره خاهر.. مه شیش مار گنه الان اینجوری دپوشی عادت کنه گد بیه پوشیده خانه دکنه سختشه ت ...

اتفاقا مره هم امروز گتنه اسا وچه هسه ول هکن بوره