2789
چی بِلم؟ 

مول بز کجه بردی؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
من نمیدونم چرا انقد زودی ناراحتی پیش میاد ک @banoyeazari   کجا رفتی مری بیا میخای ۱۰ تا عک ...

منو تو ابن مدت شناختین یکم بخدا شوهرم نمیدونه اینجا عضوم خیلی هم حساسه بفهمه بدختم نمیزاره تو گوشبم عکس نگه دارم اون روزم ب مائده گفتم ساحل بودیم عکسارو وقت نکردم خالی کنم فقط عکس دخترم و تو گوشی نگه میدارم خدا شاهده منم ندیده خیلی دوستتون دارم دردلی ک با شما میکنم خدا شاهده با هیشکی نمیکنم حتی مادرم نمیدونه از مشکلاتم وگرنه عکس گذاشتن ک بحث نداره تو تل و وات هم عکس نمیزارم  مائده میگه تو همه کس و کارمون دیدی خودت عکس نمیدی من عکس مائده رو یبار تو ی تامیک دیدیم عکس منم ک دید عکس دخترمم براش گذاشتم بعد اینجوری میگه فقط سمیه عکس شوهرش و پسرش و خودش و دیدم تروم همون ی عکس و دوبار دیدم ولی دیگه ازتون عکس نمیخوام اشتباه منه وقتی خودم شرایطش و ندارم چرا توقع دارم از خودم ناراحتم الانم معذرت میخوام  اگه ناراحت شدین 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منو تو ابن مدت شناختین یکم بخدا شوهرم نمیدونه اینجا عضوم خیلی هم حساسه بفهمه بدختم نمیزاره تو گوشبم ...

تو مره بعو هاشم مردی جا خار بیی اخر؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

اوووووف شه دتر دااااا

منو تو ابن مدت شناختین یکم بخدا شوهرم نمیدونه اینجا عضوم خیلی هم حساسه بفهمه بدختم نمیزاره تو گوشبم ...

😞

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اوووووف شه دتر دااااا

خدانکنه. 

وره بوردمه اتلیه یکسره اخم کرده عکس دله 😐😞ندومبه عکسا خار بیی بو یا نا شخده بکوشتمی اته دوتا کَش لبخند بزو 😑😂

اره فعلا ک خوبیم 

خداروشکر اسا ب قول نه ننا زیل بواش 

باااش هر طور راحتی💛ما هم دوس داشتیم ببینیمت دوس داشتیم از خوشگلیت تعریف کنیم ولی اگ ی وقت عکس گرفتی بزار حتما.مشتاق دیدار♡

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

بیا فعلن اینتا ر بعیر تا ای مه دس پول بیه😂😂😂

گوز خینی یا اغوز؟کارت ب کارت هکن جان😎

وه هم مه قرتی ریکا

😍😍😍سوووومیه فقط شلوارش😍😍😍😍😍گدوووو خدووو چش حسود کور بشه.. انقد دوس دارم واس ماهور شلوار پاره ازینجور چیزا بپوشم مه شی مار م کنگ بن دره هرچی هیرم وچسه دپوشم مردیه پیش گنه ای پاره دکنم ک هیچ😐