2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حرص ک دارم میخورم هر شب میره خونه مامانش دیر وقت میاد براش بهترم شده انگار 

اوهه توهم ازش پول بگیر برو بیرون خرید دور دور

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اخه تقصیر اونه پا پیش بزاره من اشتی کنم حداقل حرفم و بزنم این واقعا ب ک...رشم نیش بیشرف منم غرور دار ...

ولی من ک میگم تو برو جلو یا مثلا ی جور سربالایی و سرد حرف بزن یواش یواش اونم ک حرف اومد نرم شین اشتی شید بعد زرنگ شو تقصیر اون هس درست ولی مقصر اصلی توهسی ک ازهمون اول ساده بودی باهمچیش راه اومدی داشتی ونداشی بنظرم این دفعه رو هم باید کوتاه بیای یواش یواش اخلاقتو عوض کن مث قبل نباش یهو یدفه حرف نزنی قهر و کش دار کنی دردیو دوا نمیکنه اینجور ک نشون میده ی ماهم بگذره جلو نمیاد

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اره 

چرا انقد بیخیاله 😔 ما زنا چرا انقد مظلومیم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چرا انقد بیخیاله 😔 ما زنا چرا انقد مظلومیم

اره بخدا مردا عین خیالشون نیس بیرونن همش سرشون گرمه ما فقط تو خونه دق میکنبم حالم دیگه داره ازش بهم میخوره

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
اره بخدا مردا عین خیالشون نیس بیرونن همش سرشون گرمه ما فقط تو خونه دق میکنبم حالم دیگه داره ازش بهم ...

هوووف حق داری خاهر منکه از پشت تلفن دارم حرص میخورم

تنها نمیرم بازار اخه کجا برم تو این کرونا 

همین جوریی میگی خودتو داری تو خونه حبس میکنی دگ کرونا دم در خاهر منتظرت نیس ک بهداشت رعایت کن دستکش ماسک بزن برو خرید عه انقد دلت شاد میشه.. شوهرت بددل نیس؟ (شکاک) 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
هوووف حق داری خاهر منکه از پشت تلفن دارم حرص میخورم

دارم روانی میشم معده درد عصبی هم دارم نمیتونم هیچی کوفت کنم معدم درد میگیره سینمم کیس داره استرس و حرص و جوش ک میکنم تیر میکشه اقا ب پشمشم نیس من دارم فقط اذیت میشم میخوام یکار کنم صداش دراد لا اقل امروز میخوام نهار درست نکنم حداقل یچی بگه منم حرفم و بزنم

همین جوریی میگی خودتو داری تو خونه حبس میکنی دگ کرونا دم در خاهر منتظرت نیس ک بهداشت رعایت کن دستکش ...

تا دلت بخواد یکی دو تا بد بختی نیس ک بد ی انگی بهت میزنه ی عمر نمیتونی جمع کنی