2789
هممون ی پسر داریم داداش اخری فقط زنش تازه حامله ست گل دختر توراهی داره😍😍😍😍

گدوووو😍بسلامتی زایمان کنه

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
چند جا رفت بیچاره پیدا نکرد منم گو این مردی جا قهرمه نتومه بورم بازار کیجا هم د اماره رسوا کنه

هنوز قهری؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گدوووو😍بسلامتی زایمان کنه

فدا بومه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
🤣🤣اخی بخر بخر براش گولش بزن بجاش خرس بخر یا خرگوش😍✨

گول نمیخوره خیلی وقته تو ذهنش بود هی میگفت دیروز من گفتم میخوام بخرم برات حالا گیر داده چی شد پس یدی یچی و نمیخوای همش میبینی حالا ک دنبالش انگار تخمش و ملخ میخوره قحطی میاد

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
گول نمیخوره خیلی وقته تو ذهنش بود هی میگفت دیروز من گفتم میخوام بخرم برات حالا گیر داده چی شد پس یدی ...

ب دخترت بگو من پام درد میکنه الکی ب بابا بگو برات از بیرون هس بخره 

ب دخترت بگو من پام درد میکنه الکی ب بابا بگو برات از بیرون هس بخره 

بابا چ نمیرنه و اصلا نئونه هنان چی هسنه شونه خره سره رسن کنه اورنه

اهوم۰😐 خیلی پرروئه 

ولی مریم کارت اشتباس ها این راهش نیس گفیم زبونی باهاش اشتی کن دلی زرنگ شو دلت رضایت نده مث سابق شفت کس نباش تو قهر میکنی اون ک... رشم حساب نیس مشخصه دگ خیلی غده لج نکن کار ب جاهایه باریک میکشه ها

ولی مریم کارت اشتباس ها این راهش نیس گفیم زبونی باهاش اشتی کن دلی زرنگ شو دلت رضایت نده مث سابق شفت ...

اخه تقصیر اونه پا پیش بزاره من اشتی کنم حداقل حرفم و بزنم این واقعا ب ک...رشم نیش بیشرف منم غرور دارم چجوری برم اشتی کنم اخه نمیشه ک 

اهوم۰😐 خیلی پرروئه 

بیخیال شو اشتی کن بیشتر حرص میخوری 

اخه تقصیر اونه پا پیش بزاره من اشتی کنم حداقل حرفم و بزنم این واقعا ب ک...رشم نیش بیشرف منم غرور دار ...

ای بابا 

خوابتونم جداس؟