2789
چن تا خرزا برارزا داری

هممون ی پسر داریم داداش اخری فقط زنش تازه حامله ست گل دختر توراهی داره😍😍😍😍

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مهسا کمک به این دختره قول دادم روز دختر عروسک تک شاخ بخرم ب زنداداشم گفتم هر جا گشت نداشت نور جایی ن ...

چرا اتفاقا عروسک فروشیا خیلی دارن 

بگو عروسک تک شاخ میخام برات میارن

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

مهسا کمک به این دختره قول دادم روز دختر عروسک تک شاخ بخرم ب زنداداشم گفتم هر جا گشت نداشت نور جایی ن ...

برا دخترت؟یه عروسک بخر یه شاخ نمدی بساز براش اگه پیدا نکردی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

ب دخترت قول دادی؟ 😍✨

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
و کلاس ب اینان نییرنه پولیشی خاینه اسیر بومه

خخخخ عیب نکنه پیدا کنی

اره روز دختر لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود😭😭

🤣🤣اخی بخر بخر براش گولش بزن بجاش خرس بخر یا خرگوش😍✨

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی