2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه هستم داشت زر زر میکرد بازم اشغال

خاخر دیمه غروب شه خاخر گتمه مرد جماعت فقط بدوشین تا اتا اتی ماقع حرص نخرین من از وقتی جلو ونه خانواده ۳سال پیش دعوا دکتمی و وه مه سر داد بزو ب اینور انه حرص خردمه ک چنه غنیمت کردمه وه چتی برخورد هکرده انه وره دوشمه الان که مره حرفم بزنه کنگ سر حساب نویمه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
موهاتو ببینم😍

دری هدم؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خاخر دیمه غروب شه خاخر گتمه مرد جماعت فقط بدوشین تا اتا اتی ماقع حرص نخرین من از وقتی جلو ونه خانواد ...

اره و ضعفم پوله و پره ونه اونجوری در بیارم شه انه گنه گی بخردمه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خاخر دیمه غروب شه خاخر گتمه مرد جماعت فقط بدوشین تا اتا اتی ماقع حرص نخرین من از وقتی جلو ونه خانواد ...

دقیقا منم ب این نتیجه رسیدم واقعا ارزش قناعت و احساسات مارو ندارن

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
دقیقا منم ب این نتیجه رسیدم واقعا ارزش قناعت و احساسات مارو ندارن

اصلاااااا خرج هکنین مرد دس سر ونه خرج بشتن از من ب تو نصیحت مرد وسر غنیمت نکنین

پریودم بومه مه سیستم بهم بخارد هر چی نسه بوئمه امشو وره بوتمه 😕

منم پریودمیشم خیلی عصبی و پرخاشگرمیشم😑😑

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
بخدا نمیتونم بگم حتی از بیان کردنش اینجا پیش تو ک نمیشناسی منو خجالت میکشم حالم بهم میخوره ازش خیلی ...

خاخر حرص نخر هر مردی اتا جور حرص دنه اتا این مدلی اتا اتی جور مرد وسر حرص نخرین وشون دست باز بوه هزارکار کننه