2789
روانم بهم ریخته امشب نمیتونم بخوابم پدرش و در می ارم از فردا

منم فکرم بهم ریخت اگ اذیت نمیشی توضیح بده سبک شو سره چی بود دعوا

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فکرم بهم ریخت اگ اذیت نمیشی توضیح بده سبک شو سره چی بود دعوا

بخدا نمیتونم بگم حتی از بیان کردنش اینجا پیش تو ک نمیشناسی منو خجالت میکشم حالم بهم میخوره ازش خیلی بی خانواده اس هر چی خواستم ادمش کنم ادب و فرهنگ یادش بدم تربیت خانوادگیش و ک من نمیتونم عوض کنم خیلی اشتباه بزرگی کردم ک فک کردم میتونم درستش کنم 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
بخدا نمیتونم بگم حتی از بیان کردنش اینجا پیش تو ک نمیشناسی منو خجالت میکشم حالم بهم میخوره ازش خیلی ...

میخوای بریم پی وی؟😞

بخدا نمیتونم بگم حتی از بیان کردنش اینجا پیش تو ک نمیشناسی منو خجالت میکشم حالم بهم میخوره ازش خیلی ...

ن میشناسیمت ن هیچی خجالت نکش هرکی تو زندگیش مشکلاتی داره اونی ک بی غمه مرده تو قبرستونه

ن میشناسیمت ن هیچی خجالت نکش هرکی تو زندگیش مشکلاتی داره اونی ک بی غمه مرده تو قبرستونه

با حرف خودم انقد بارش کردم ک نتونست ج بده زد عملی چیکار کنم پدرش و درارم از فردا صبحونه نهار شام خبری نیس رخت و لباسشم نمیشورم 

تو فقط بگک برا سوزوندنش چیکار کنم 🤔  میخوام همونجور ک جای سیلیش میسوزه دلش و بسوزونم بدجنسانه ...

خاهر من نمیدونم چی بگم.. اگ پول میده ولخرجی کن ب خونواده شوهرت بی احترامی کن😑این نهایت بدجنسیه ب کسی ک ضعفش تو این دو مورده

با حرف خودم انقد بارش کردم ک نتونست ج بده زد عملی چیکار کنم پدرش و درارم از فردا صبحونه نهار شام خبر ...

کارو ب جای باریک نکش خاهر بچت بزرگه میبینه تو روحیش تاثیر میذاره بنظر من اگ بخاطره سیلی میخوای اینجوری کنی راه دگ پیداکن ی جور دگ تلافی کن مثلا شام وناهار درس کن ولی بااون سرسفره نشین بذار تنها بخوره

پول ک گه میخوره نده ولی من خودم حالت عادی تنهایی بازار نمیرم برم سوپری خرید کنم 🙄

برو اینجوری عادتش نده اگ تاالان اینجوری بود الان دگ حودت برو کلی خوش میگذره با دخترت باهم برین خرید خیلی تو روحیت تاثییر داره 

برو اینجوری عادتش نده اگ تاالان اینجوری بود الان دگ حودت برو کلی خوش میگذره با دخترت باهم برین خرید ...

تا حالا نرفتم باور کن اصلا بلد نیستم اونم تو کرونا با تاکسی نه 🙄

این تویی؟ 😍

اره جان

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
دلم میخواد کارایی بکنم خودش بیاد بگه گه خوردم

چتی بیه جان

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بچم ک سکته کرد تا حالا مارو اینجوری ندید😔 اون چش میشه میاد کوفت میکنه میره میخوام سختش بشه

گناه داره تو کوتاه بیا بخاطر بچتم شده منم خیلی چیزارو بخاطر دخترم کوتاه اومدم.. اینجوری باسخت کردن و ادامه دادن دعوارو هیزم تو اتیش میکنی بیخیال یا کلا باهاش سرد باش اخر تا کی ی هفته دوهفته ی ماه چقد میخواد اینجوری حال و هوای خونه رو تحمل کنه ب کارش فک میکنه میاد عذر خواهی میکنه