2821
2789

یه قل هو الله و ی صلوات برام بفرستید🥺😭

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گاهی دست یا پام گز گز میکرد رفتم دکتر گفت بخاطر کم خونیه قرض اهن مصرف کردم خوب شدم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
یه قل هو الله و ی صلوات برام بفرستید🥺😭

عزیزم یه تاپیک جداگانه میزدی بهتر نبود؟.

ان شااله مشکلت حل بشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ازمایش دادم هیچ کمبودی ندارم همش از ام اس میترسم 😭😭

خدا نکنه نترس چیزی نیست شاید استرس چیزی رو داری اینم ممکنه

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

منم کپ تو بودم خودم می ترسیدم ولی آزمایش دادم بخاطر کم خونی بود .یعنی الکی دست و پام گزگز میکرد بدون اینکه مثلا زیر چیزی باشه ک خون توش جریان نره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز