2777
2789

یه قل هو الله و ی صلوات برام بفرستید🥺😭

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گاهی دست یا پام گز گز میکرد رفتم دکتر گفت بخاطر کم خونیه قرض اهن مصرف کردم خوب شدم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
یه قل هو الله و ی صلوات برام بفرستید🥺😭

عزیزم یه تاپیک جداگانه میزدی بهتر نبود؟.

ان شااله مشکلت حل بشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ازمایش دادم هیچ کمبودی ندارم همش از ام اس میترسم 😭😭

خدا نکنه نترس چیزی نیست شاید استرس چیزی رو داری اینم ممکنه

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

منم کپ تو بودم خودم می ترسیدم ولی آزمایش دادم بخاطر کم خونی بود .یعنی الکی دست و پام گزگز میکرد بدون اینکه مثلا زیر چیزی باشه ک خون توش جریان نره