2777
2789
چرا همه امشب رفتن تو کار زیبایی وچهره    

فقط امشب نیست که

سالهاست معنی زندگیا عوض شده

ارزش آدمها شده بینی خوشگل کردن و ژل لب تزریق کردن و بزرگ کردن با س ن و توپر کردن س ی ن ه و ...

خدایا 

راهو داریم عوضی می ریم

خودت یه کاری کن خدایا

😢😳😳😳😳

قششششششنگ یادمون رفته واسه چی اومدیم اصلا..😢

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عا ننه ماشالات باشه اندازه چارنفر نرمه خالص داری دماغم بردی تو دوربین قشنگ تو حلقمونه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

فکر کنم چون ملت ما خیلی ظاهر بینن متاسفانه

متاسفانه ولی وقتی مردا اکثرن اولین معیارسون زیبای باشه همین میشه.البته ایرانیا

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
شوهرم ظاهر بینه من که دوس ندارم 😫🥺

همسرت شمارو با این قیافه مگه پسند نکرده به نظرم ظاهر هرکی بخودش مربوطه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
آره به چهرم میاد شوهرم ول نمیکنه 🥺

پول عملت ازش بگیر بیا ب من  بدع  گناه دارم زشتم خیلی پول عمل ندارم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
متاسعتنه ولی وقتب مردا اکثرن اولین معیارسون زیبای باشه همین میشه.البته ایرانیا

درسته ولی اینم یادمون نره که بیشتر مردای ایرانی خودشون ظاهر جذابی ندارن و البته پول و اخلاق خوب😊

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز