2777
2789
فقط امشب نیست که سالهاست معنی زندگیا عوض شده ارزش آدمها شده بینی خوشگل کردن و ژل لب تزریق کردن و ب ...

اره واقعا متاسفانه مث باتلاقیه که هرچی دست و پا میزنیم بیشتر فرو میریم درست بشو هم نیست

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا فامیل نزدکمونه درجه یک 🤷‍♀️☹️ ولی خب نیمدونم چرا اینطوری شده 😞

من چون مجردم نمیتونم درست راهنماییت کنم گلم و اینکه ظاهر فقط به بینی نیست چشم و........تاثیر داره البته نمیگم عکس بذاریا😁

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
درسته ولی اینم یادمون نره که بیشتر مردای ایرانی خودشون ظاهر جذابی ندارن و البته پول و اخلاق خوب😊

ولی بااینکه اینا رو ندارن ولی انتظار زیبایی زنا رو دارن

اینم انتظار بیجاییه

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
فقط منصرف بسه همسرم هرچی خواستی میدم 😫🥺🥺

شمارش بده منصرفش کنممم قول میدم هههه

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
ولی بااینکه اینا رو ندارن ولی انتظار زیبایی زنا رو دارن اینم انتظار بیجاییه

بله همینطوره

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ولی بااینکه اینا رو ندارن ولی انتظار زیبایی زنا رو دارن اینم انتظار بیجاییه

ارع واقعا من بیست سالمه سرهم فقط دو خواستگار داشتم چون زشتم 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
🙏بدمممم🥺میدمااااا😩خیلی ناراحتم که حد نداره دیگه 😥

اگ میخوای  نصف پول عملم بدی بدع والا 

ارع واقعا من بیست سالمه سرهم فقط دو خواستگار داشتم چون زشتم 

منم سه تا بیا گریه کنیم .به زشتی نیست به پیشونیه

ماشالا خوشگلی شکسته نفسی نکن گلم

قربونت برم گلم خودتو ناراحت نکن بگو مگع وقتی اومدی خواستگاری ندیدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز