ه_س_ت_ی مدیر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1620 عنوان بینیم 👃👃👃 | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 47 پست شوهرم. میگه بینیت بزرگه عمل کن ولی من بینیمو دوس دارم تازه میگی بینیت قوزم داره 🥺🤕 الان عکس بینیمو میزارم بگید چطوره 🙏☹️ 1399/03/14 | 02:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12241 فقط امشب نیست که سالهاست معنی زندگیا عوض شده ارزش آدمها شده بینی خوشگل کردن و ژل لب تزریق کردن و ب ... اره واقعا متاسفانه مث باتلاقیه که هرچی دست و پا میزنیم بیشتر فرو میریم درست بشو هم نیست دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ه_س_ت_ی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1620 پول عملت ازش بگیر بیا ب من بدع گناه دارم زشتم خیلی پول عمل ندارم فقط منصرف بسه همسرم هرچی خواستی میدم 😫🥺🥺
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10819 چرا فامیل نزدکمونه درجه یک 🤷♀️☹️ ولی خب نیمدونم چرا اینطوری شده 😞 من چون مجردم نمیتونم درست راهنماییت کنم گلم و اینکه ظاهر فقط به بینی نیست چشم و........تاثیر داره البته نمیگم عکس بذاریا😁 گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12241 درسته ولی اینم یادمون نره که بیشتر مردای ایرانی خودشون ظاهر جذابی ندارن و البته پول و اخلاق خوب😊 ولی بااینکه اینا رو ندارن ولی انتظار زیبایی زنا رو دارناینم انتظار بیجاییه دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
zahra_18 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2251 فقط منصرف بسه همسرم هرچی خواستی میدم 😫🥺🥺 شمارش بده منصرفش کنممم قول میدم هههه 💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈❤سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10819 ولی بااینکه اینا رو ندارن ولی انتظار زیبایی زنا رو دارن اینم انتظار بیجاییه بله همینطوره گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ه_س_ت_ی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1620 شمارش بده منصرفش کنممم قول میدم هههه 🙏بدمممم🥺میدمااااا😩خیلی ناراحتم که حد نداره دیگه 😥
zahra_18 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2251 ولی بااینکه اینا رو ندارن ولی انتظار زیبایی زنا رو دارن اینم انتظار بیجاییه ارع واقعا من بیست سالمه سرهم فقط دو خواستگار داشتم چون زشتم 💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈❤سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
zahra_18 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2251 🙏بدمممم🥺میدمااااا😩خیلی ناراحتم که حد نداره دیگه 😥 اگ میخوای نصف پول عملم بدی بدع والا 💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈❤سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12241 ارع واقعا من بیست سالمه سرهم فقط دو خواستگار داشتم چون زشتم منم سه تا بیا گریه کنیم .به زشتی نیست به پیشونیهماشالا خوشگلی شکسته نفسی نکن گلم دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
zahra_18 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2251 قربونت برم گلم خودتو ناراحت نکن بگو مگع وقتی اومدی خواستگاری ندیدیم 💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈❤سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
ه_س_ت_ی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1620 دوستان ممنون از نظراتتون شوهرمو راضی میکنم که عمل نکنم چون صورت طبیعیمو دوس دارم 💜🙏 لطفا گزارش بزنین برا تاپیک بترکه ❌🌹
ه_س_ت_ی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 1620 قربونت برم گلم خودتو ناراحت نکن بگو مگع وقتی اومدی خواستگاری ندیدیم 🥺میگه دیدمت ولی اینطوری خوشگلتر میشی هاااا 🤕