2777
2789
مرسی عزیزم. جالب بود. الان من تناژ پوستم سرده. خب حالا بخوام کرم پودر بخرم باید کرم پودرم به زردی بز ...

عزیزم شما کرم پودرت باید تناژ صورتی داشته باشه..درکل رنگای سرد بیشتر بهت میاد..صورتی بنفش آبی..

یه نیمچه پزشک🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ پاشو دوش بگیر به خودت برس..من الان از حموم اومدم..کلیم کار کردم بعد حموم رو بدن😁

ظهر حمام بودم گلم  زیادم کار ندارم همیشه صبح ها که بیدار میشم اکثر کارام و میکنم ولی الانحس هیچیو ندارم 😉

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
ی کرم پودر با قیمت مناسب واسه پوست سبزه چرب بگو من اکثر چیز های که استفاده میکنم ماسیده میشه و رو پو ...

راستیتش من زیاد اهل کرم پودر نیستم..اما چیزی که خودم استفاده کردم کرم پودر تیوپی فلورمار بود..شماره ۴..پوستم گندمیه اما مایل به روشن..خیلی رنگش خوشگل بود..اگه پوستت زیاد مشکل نداره کاور قابل قبولی هم داره..قیمتشم خوبه نهایت ۷۰..البته مطمعن باش اصله.من از نمایندگیش میگرفتم ..نمیماسید 

ولی الان قیمت مناسبای ایرانی هم اومدن که مات هستن مثل کالیستا و مای..دقت کن که نوع ماتشونو بخری..تست رنگتم خودت باید توجه کنی

یه نیمچه پزشک🙌
ظهر حمام بودم گلم  زیادم کار ندارم همیشه صبح ها که بیدار میشم اکثر کارام و میکنم ولی الانحس هیچ ...

انقد کار نمیکنیم حال هیچی رو نداریم..منم این روزا درگیر کلاسای رانندگیم..بنطرم ورزش کن..باعث میشه انرژی بگیری

یه نیمچه پزشک🙌
انقد کار نمیکنیم حال هیچی رو نداریم..منم این روزا درگیر کلاسای رانندگیم..بنطرم ورزش کن..باعث میشه ان ...

به خدا از بس کار میکنم دیگه بدم میاد اخه وسواسم دارم  عصرا که دیگه کار ندارم همش اشپزی و کیک و..... درست میکنم بعضی روزا دلگیره حسش نمیاد

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
کوچیکن و خیلی بزرگ و برامده نیستن و سفیدن 

تو تعذیه ت دقت کن..چرب و چیلی و شور نخور..مخصوصا که پوستت چربه..هرروز شستن صورت با شوینده مناسب یادت نره..ترجیحا دوبار در روز..حتما در طول هفته اسکراب بخر استفاده کن توی حمام..ماسک خاک رس یادت نره منافذتو تمیز میکنه

یه نیمچه پزشک🙌