2777
2789
چقدر خوندی چجوری وندی واس پزشکی؟کدوم شهری؟

خیلی مجلسی نشستم از تمام تفریحاتم زدم..درس خوندم..از اونام نبودم که کلاس خصوصی برم.تبریزم گلم

یه نیمچه پزشک🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلاب تاثیر بدی رو پوست نداره؟

تاثیر بدی که نداره..اتفاقا خوبه..اما اگه بطور موضعی روی مو استفاده شه احتمالا سفید میکنه..من یه مقاله از یه استاد طب سنتی خوندم در این باره چون شک داشتم..خودم بعصی روزا به جلی تونر با پد میزنم

یه نیمچه پزشک🙌
تاثیر بدی که نداره..اتفاقا خوبه..اما اگه بطور موضعی روی مو استفاده شه احتمالا سفید میکنه..من یه مقال ...

من هرشب میزنم واسه همین پرسیدم😅

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
گلم واسه ازبین بردن لک های پوستیه قهوه ای رنگ چکار باید کنیم؟

باید لک هات مال چیه عزیزم..ایا مال جوشایین که خشک شدن یا بخاطر افتاب و استفاده نکردن از ضد افتاب

یه نیمچه پزشک🙌
من هرشب میزنم واسه همین پرسیدم😅

اسپری نکن..احتمال داره مژه ها و ابروهات غیر طبیعی سفید شن..رو خود صورتت با پنبه یا پد ارایش پاک کن بزن..البته بعضی هد میگن کدر میکنه یا باعث جوش میشه رو صورت..من که ندیدم..اما بهتره پوستای چرب استفاده نکنن

یه نیمچه پزشک🙌
سلام عزیزم..تو چطوری؟ ممنونم..ساعد دستشو نگاه کن..همونجایی که ساعد دست میخواد به مچ دست وصل شه..نگ ر ...

مرسی عزیزم. جالب بود. الان من تناژ پوستم سرده. خب حالا بخوام کرم پودر بخرم باید کرم پودرم به زردی بزنه یا صورتی؟ یه چیزایی شنیدم اما سر در نیاوردم. ممنون میشم راهنمایی کنید   

اسپری نکن..احتمال داره مژه ها و ابروهات غیر طبیعی سفید شن..رو خود صورتت با پنبه یا پد ارایش پاک کن ب ...

من پوستم چربه و جدید جوش های خیلی ریز میزنم رو لپ هام و زیر چونم درصورتی که قبلا نمیزدم 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
اخ گفتی از بس حوصلم سر رفته سرم درد میکنه حس و حال کار کردنم ندارم اوووووووف😫

چرا؟ پاشو دوش بگیر به خودت برس..من الان از حموم اومدم..کلیم کار کردم بعد حموم رو بدن😁

یه نیمچه پزشک🙌