2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

209 بازدید | 29 پست

کسی پبکر تراشی انجام داده راصی هستید؟؟من قسمت پایین تنم افتضاح پرسیدم ۱۱ تومن شما قیمت ندارید؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خطرناک نیس؟من فقط عکساشو دیدم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خطرناکه نکن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خطرناک نیس؟من فقط عکساشو دیدم

نمیدونم اصلا  فقط میخوام از شر چربی ها راحت شم حتی نمیدونم بعد بارداری انجام بدم یا قبلش

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نمیدونم اصلا  فقط میخوام از شر چربی ها راحت شم حتی نمیدونم بعد بارداری انجام بدم یا قبلش

خب مشخصه بعد بارداری 

منم باردارم انشاءالله بارداریم تموم شد میرم عمل کنم😊

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

اگه امکان داره رژیم بگیر و ورزش کن گلم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خب مشخصه بعد بارداری  منم باردارم انشاءالله بارداریم تموم شد میرم عمل کنم😊

چند کیلویی شما من تازع میخوام اقدام کنم ولی وزنم زیاده😪😪😪😪

میدونستی پیکرتراشی خیلی راحت امکان برگشت داره 

مخصوصا که میخای باردار شی تو اون دوران راحت وزن میگیری و برمیگردی