2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست
اگه امکان داره رژیم بگیر و ورزش کن گلم 

بخدا نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم که اصلا اصلا من با رژیم و ورزش لاغر نمیشم میشم ولی تو ۵ ماه شاید ۲ کیلو یعنی هیچ انگیزه ای ندارم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بخدا نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم که اصلا اصلا من با رژیم و ورزش لاغر نمیشم میشم ولی تو ۵ ماه شاید ۲ ...

با کالری شماری چی امتحان کردی؟

همسر منم خیلی استعداد چاقی داره ابم بخوره وزن میگیره ولی با کالری شماری تو دوماه ۲۰ کیلو کم کرد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اشناعامون انجام داده چندسال پیش دیدمش خوب بود ولی باید رژیم غذایی رو رعایت کنی  . اگر رعایت نکنی باز همون اش و همون کاسه . این طرف خیلی هله هوله میخورد عاشق خوراکی بود هیکلش بدفورم شد. رفت عمل کرد دید چ دردی تحمل کرده میگه بخاطر اون درد هم ک شده جلو خوردنم میگیرم .

بنظرم هزینه اضافه هست . و کلی هم ضرر واسه بدن داره .

وقتیکه قراره بازم رعایت غذایی داشته باشی . 

خوب خودت ورزش کن و رعایت کن

کاربر قدیمی هستم.   

پیکر تراشی به همین آسانی نیست و فکر کنم اینجا فقط واسه چند کیلو میرن و گرفته اصلش واسه اونیه که تموم نمی تونن بخوره و داره سلامتی اش به خطر میوفته

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
میدونم ولی گیج شدم به خدا دوست دارم اسلیم معده انجام بدم اول

نه این کار رو نکن 

چند کیلویی؟

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
80  کیلو

شما رو قبول نمیکنن برای عمل اسلیو وزنتو بیار پایین بعد عمل کنید حداقل ۲۰ کیلو کم کن 

قدت چنتاست

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

من بعد از زایمان پسرم خیییییلی چاق شدم ۸۰ کیلو شدم رفتم خونه خواهرم تو یه شهر دیگه با دوستش اشنا شدم ابجیم گفت ابجی این خانم به حدی چاق بود که پسرش رو پهلوهاش وایمیستاد ولی من دیدمش از پشت خیلی صاف بود ولی یکم شکم داست همونجا بهش گفت پریسا ادامه دادی چایی رو منم کنجکاو شدم چیه گفتن چایی گیاهی خلاصه میگم منم سفارش دادم البته ناگفته نمونه با تلاش کوشش پشت کار خودم و اون چایی ها تو ۳۷ روز ۹ کیلو کم کردم خودم باورم نمیشد ولی دوباره باردار شدم ☹ قراره به امید خدا دوباره سفارش بدم 

خوب من اگه ۲۰کیلو کم کنم فقط میمونه که لیفت سینه انجام بدم 

پوستت شکمت افتادگی پیدا میکنه

من بعد از زایمان پسرم خیییییلی چاق شدم ۸۰ کیلو شدم رفتم خونه خواهرم تو یه شهر دیگه با دوستش اشنا شدم ...

چای سینا؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️