2777
2789
عنوان

خواهر بی درک من

185 بازدید | 12 پست

مامانم از شهرستان اومده دو هفته پیش من کارهای سیسمونیم انجام بده ..نصف وسایلامم اونجاست قراره بابام بیاره با خودش حالا عوض اینکه بگه منم با بابا میام کمکتون سیسمونیش بچینیم هی زنگ میزنه به مامانم مبگه پس کی میای من خسته شدم هرروز باید بیام کارا بابا را کنم..بخدا تو این وضع کرونا من شش ماه تمام مامانم ندیدم 

تازه گفته من با بابا مامانم برم دوباره اونجا ..سه هفته شهرستان بودم دکترم گفته از جات تکون نخور ..خیلی دلم گرفت حتی مامانمم پشت تلفن جلو خودم به ابجیم گفت منم خسته شدم زودتر میخوام برگردم 

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودم بشم پرستارت .ناراحت نباش مادراست دیگر و خواهر کوچکتر  

کاش خواهر کوچیک تر بود اون اتفاقا هیچی نمیگه ..ابجی بزرگم هست هی زنگ میزنه

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

هه. شعور ندارن بعصیا

منم به همین مشکل تو درمورد خانواده بی درکم دچارم اما در مورد مسایل دیگه

چاره ای نیست 

به خدا یکیو میشناسم از 7ماهگی اومده خونه مامانش الان بجه به دنیا اومده تا ختنه هم میخوان اینجا باشن مامانه مثله چی مراقبت میکنه از دخترو داماد پذیرایی میکنه با عشق

حالا اگه مامان من بود بچه لم یک هفته اش میشد میگفت بربد دیگه خسته شدم