2777
2789
عنوان

طلاق ؟؟

195 بازدید | 8 پست

سلام 

تو رو خدا کمکم کنید تو دو راهی موندم 😢😢😢

تابستون پارسال با کسی که نمیخواستم و اصلا به دلم نمی نشست ازدواج کردم چون فامیل بودهمه گفته ازدواح کن پسر خوبیه فامیل هستین هم دیگه رو میشناسین و از غریبه نیستین و ازدواج با غریبه سخته منم اصلا راضی نبودم حتی چند بار بهش جواب رد دادم ولی خب چون عاشقم بود دست نکشید ازم منم چون بچه ی آخر و مامان و بابای سن شون زیاده قبول کردم که فردا پس فردا اونا سرشون رو گذاشتن زمین آواره  نشم در ضمن برادر هم ندارم .ولی با نامزدم تو این یه سال خیلی دعوا کردیم حتی یه بار تا مرز طلاق هم رفتیم .منم چون اصلا دوسش ندارم تو هر دعوایی که میکنیم به طلاق فکر میکنم بخدا وقتی پیش هم هستیم میخوام ساعت زود بگذره پاشه بره الان هم دعوا کردیم میخوام طلاق بگیرم ولی از یه طرف هم میترسم طلاق بگیرم بعدش وضیعتم بدتر شه .اینم بگم که من تو دوران دانشگاه عاشق یه پسری بودم الان الانشم بهش فکر میکنم .شاید بد باشه گفتنش ولی از خدا بد جوری گله دارم که چرا اونی که دوسش داشتم قسمت من نشد ولی اونی که نمیخوامش رو بهم رسوند .

کسی اگه تو وضیعت من بوده کمک کنه یا اگه شما جای من بودین چیکار میکردین 

چرا با هم دانشگاهیت ازدواج نکردی

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم شرایط شما رو داشتم اما ب مجبوری ساختم الانم دارم زندگی میکنم ...ولی بنظرم اونی ک دوست داره بهترخوشبختت میکنه تا اونی ک دوسش داری....الانم ی دختر ۲ساله دارم زندگیمم خوبه شکر خدا ...من ی مشاوره خوب رفتم خیلی کمکم کرد .....

ببین وقتی وارد یه رابطه میشی باید تموم فکرت رو اون رابطه و اون شخص باشه حالا چون طرفت باب میلت نبوده باید قبل از ازدواج بهش فکر میکردی الان دیگه همسرت هست و باید قبولش کنی اینو بدون که الان برای دختر مجرد هم همینجوری شوهر خوب خیلی کم شده چه برسه به زن مطلقه البته قصد توهین به خانمهای مطلقه رو ندارم اما با دید اینکه طلاق بگیری اوضاع بهتر بشه زندگی الانت رو خراب نکن اگه فکر میکنی خودت و دیدگاهت رو نسبت به شوهرت عوض کنی و اگه دوستش داشته باشی مشکلتون حل میشه حتما این کارو بکن ولی اگه شوهرت واقعا انسان خوبی نیست و مورد اخلاقی و مشکلات بدتر داره جدا شو 

شما در قبال نامزدت مسئولی ...اصلا ازدواج نکن چون تا آخر عمر نمیتونی طرفتو خوشبخت کنی و این نامردیه ..دوم شما کلن بلوغ کافی ازدواج رو نداری ..کسی که واسه تنها موندن و صرفا با حرفای بقیه تن به ازدواج میده یعنی شخصیت محکمی نداره هنوز

چرا اینجا مشکلاتتو میگی ؟مگه اینایی که تو سایتن مشاورن؟؟اینا فقط یه نظراتی میدن که زندگیتو خراب میکن ...

من درکش میکنم. ادم وقتی خیلی ناراحته دست به هر کاری میزنه. و شاید امکان رفتن به مشاور رو نداره. همینکه اینجا ۴تا باهاش همدردی کنن و یا از تجربه مشابهشون بگن دلش یکم اروم میشه...

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر