2777
2789
منم بارداری اولم قلبش تشکیل نشد غصه نخور دوباره حامله میشی به امیدخدا

آخه ۶هفته هستم ممکن نیست تا دوهفته دیگه رشد کنه ؟؟اخه خونریزی ندارم

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خاهرم ..حامله شد ۴ ماهه ولی وقتی رفتن سنو  گفتن بچه ای نیس ..بیماری مول بهش میگن ..بجای ب ...

منم همین مشکلو داشتم بعضی وقتا باید شیمی درمانی انجام بشه خداروشکر بعدش دوتا بارداری سالم داشتم

جایی که واسه سونوگرافی میرید قبلش تحقیق کنید،من با وجود اینکه کلی تبلیغات از سونوگرافی نیلو دکتر مهتاب قربانی دیدم فکر کردم کارش درسته،ولی با تشخیص های اشتباه این خانم به ظاهر محترم زندگی رو واسه من زهر کرد،به تبلیغات نگاه نکنید ،از کسایی که رفتن بپرسید،خیلیاشون فقط دنبال اسم در کردنن،حرومشون باشه این پول درآوردن😡

کورتاژ درد داره .؟؟

نه عزیزم هیچ دردی نداره بیهوشت میکنن عملش کلا10دقیقه هست بعد بهوش میای نه دردی داری نه چیزی 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
دکترگفت هفته بعد بیا ممکنه رشد کنه؟؟

نه ممکن نیس مگه میشه جنین4هفته عقب باشه تو ده هفته لی ولی سونو 6هفتس خو این جنین میخوادپس بزنه وسقط بشه معلومه که من7هفته بودم رفتم سونو گف خالیه  هفته بعدسقطش کردم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس با قرص زیرزبونی سقط میکنن رسیدگیشونم خوبه برای منم یه بار پیش اومده ...

چه جوری باید ماه قمردرعقرب رو حساب کنیم؟؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹